fear24 Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) Sveiki! Vaj jūs nevārētu pateiktu kur novilkt web lapai scriptus kas strāda ar ipb forumu, respektivi es gribeju palugt vaj jus nezinat kur dabut šādus scriptus web lapai Piemērs: http://cs.hackers.lv/ Labajā pusē, Svaigākais foruma, kas uzrada kas foruma jauns iepostos tādu man vaidzētu Labajā pusē. Aktīvākie lietotāji Labaja puse, Pašlaik tiešaistē Būtu ļoti pateicīgs ja jūs palīdzētu! :) Edited April 19, 2008 by fear24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dExIT Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 (edited) Cik maksāsi ? :) pati ideja ir IBportal izkārtojumam... nekas tur grūts nav.. tikai vajag izmantot google u pakustināt smadzenes... skype : dExIT- uzraksti man... ja noveiksies palīdzēšu :D Edited April 20, 2008 by dExIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 es ar šo gribētu zināt :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts