Jump to content
php.lv forumi

phinp

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by phinp

  1. Tā kā mums ļoti patīk Rīga un ļoti vēlamies šeit palikt uz dzīvošanu, cenšamies Rīgā atvērt developmenta centru kompānijai kura atrodas Londonā. Meklējam 3 web developerus, kuri varētu sākt strādāt ar 1. Oktobri.

     

    Nepieciešamās zināšanas:

    OO PHP

    Symfony2

    Sylius

    Doctrine

    MySQL (Percona)

    Memcache and Varnish

    StanfordNLP (beneficial)

     

    Jūsu zināšanu atalgošanai piedāvāsim labu algu ar iespējām nopelnīt vairāk ilgākā laika posmā, apmaksātus komandējumus uz Londonas ofisu ciemos pie kolēģiem. Protams arī pie lielajiem bosiem kuri paši agrāk pasēdējuši pie tādu uzņēmumu kā Autonomy un Google valdības galdiem, līdz ar to darbs būs daudz, citreiz grūts bet arī interesants. Protams arī garšīga kafija/tēja un cepumi būs neatņemama lieta darba vietā. Darba laiks pārsvarā 10-19 ( lai varētu iekļauties ar Londonas kolēģiem), bet nenobīstieties, visu kas un kā var un varēs cilvēcīgi sarunāt. Būs arī iespējas strādāt no mājām. Protams nepieciešamas angļu valodas zināšanas, taču ne perfektas. Kad bosam iemācīsiet perfekti runāt latviski, tad arī varēsim runāt par perfektu angļu valodu.

     

    Ja šis izklausās vilinoši un Jūsu prāta spēju cienīgs, lūdzu sūtiet savus CV uz phin.pope@*********, vai arī zvaniet +37120312076 vai +447801801037 lai uzzinātu ko vairāk.

     

    Gaidīsim!

     

     
  2. We are setting up a Riga development centre for a London business and need 3 web developers to start 1st October for our team here:

     

    Skills needed

    ·        OO PHP

    ·        Symfony2

    ·        Sylius

    ·        Doctrine

    ·        MySQL

    ·        Memcache and Varnish

    ·        StanfordNLP (beneficial)

     

    In return for you knowing all this, we offer great salaries, travel to and from London to meet the rest of the team regularly, share options and the chance to be working on something really different. English is the business language. The founders are from Autonomy and Google, so the work will be hard but the rewards should be large. 

     

    Please send CVs to phin.pope@******.com, or call +37120312076 or +447801801037 for a chat.

×
×
  • Create New...