Jump to content
php.lv forumi

datortarps

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by datortarps

  1. lieta tada ka horoskopa ziimi kods izvelk pareizi,katram userim pec dzimsanas datuma,bet pats horoskopa text ir visiem vienāds. Piemērs:

    Dvinis (21.05 - 21.06)

    Iespējams, jau laikus šo dienu būsiet noorganizējis brīvu un dosieties baudīt ziemas priekus. Daži Mežāži jau šodien dosies Ziemassvētkus sagaidīt citu valstu sniegotajās virsotnēs.

     

    Zivis (21.02 - 20.03)

    Iespējams, jau laikus šo dienu būsiet noorganizējis brīvu un dosieties baudīt ziemas priekus. Daži Mežāži jau šodien dosies Ziemassvētkus sagaidīt citu valstu sniegotajās virsotnēs.

  2. Nu ar šo kodu IMO būs par maz lai palīdzētu. Tā kā tas kods, droši vien, nav tevis rakstīts, tad iesaku paskatīties produkta dokumentāciju.

     

    nav gan manis rakstits bet diemzeel apraksta ar tikai tik ka vienam userim pievienosu visu kas man ir .....

  3. Varbūt kāds var lūdzu izlīdzēt ar padomu kā pareizi parveidot kodiņu lai horoskopu rada katram userim savu nevis vienu noteiktu visiem....lūk pats kods :

     

    // Passtor Horo and Modification Ng0d//

    $brth_time = $user->profile_info[profilevalue_4];

    include "_horo.php";

    $hr_out = horo_feed($brth_time);

    $hr_date = date('m.d.y');

     

    un attieciigi _horo.php

     

    Pamaciba kada naca lidz ir gauzaam vienkarsa bet.....pamaciba

  4. mod_deflate ir sakarīgāks variants par php zlibu, saspiež arī ne-ar-php servētos failus .

    mod_deflate kompresē uz klientu sūtāmos datus (ja klients requestā pasaka, ka saprot kompresiju), tādejādi vairāk noslogojot CPU, bet samazinot datu pārraides laiku pa tīklu. Jāatzīmē, ka jau kompresētus datus kā jpegu, arhīvus utt., vēlreiz kompresēt nav jēgas, ja pat ir ieguvums, jams ir neadekvāts patērētajiem resursiem . Labi kompresējas teksts (ala htmls).

    negribu atkartoties, bet es tik tiesam neesmu specss ,varbut var kadu realu piemeru(kodu) vai adresiiti kur var palasit ka tas realizejams dzive...jau ieprieks liels paldies...

  5. Neesmu specialists php joma tapec nesodiet mani dikti,bet uzdot jautajumu un cerams sanemt korektu atbildi veletos....Un tatad,esmu dzirdeejis ka var optimizet web saita uz php bazes atversanas atrumu ar .htaccess palidzibu ierakstot ieks faila (php_flag zlib.output_compression On

    php_value zlib.output_compression_level 5) cik noprotu tas ir Gzip compress.....vai tas ta ir??? un varbut ir kas labaaks un efektivaks???

×
×
  • Create New...