Jump to content
php.lv forumi

Ernijs_E

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ernijs_E

  1. Sveiki!

    Izmantoju wordpress pluginu Swift_SMTP un , kad mēģinu regoties izmet šādu kļūdu! Pirms kādām pāris stundām viss bija ok, tagad nobruka.

     

    Kur varētu būt problēma?

     

     

     

    Fatal error: Uncaught exception 'Swift_ConnectionException' with message 'There was a problem reading line 1 of an SMTP response. The response so far was:<br />[]. It appears the connection has died without saying goodbye to us! Too many emails in one go perhaps? (fsockopen: #0) ' in /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php5/lib/Swift/Connection/SMTP.php:250 Stack trace: #0 /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php5/lib/Swift.php(306): Swift_Connection_SMTP->read() #1 /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php5/lib/Swift.php(217): Swift->command('', 220) #2 /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php5/lib/Swift.php(101): Swift->connect() #3 /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/swift_engine.php(69): Swift->__construct(Object(Swift_Connection_SMTP)) #4 /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/login-with-ajax/pluggable.php(29): wp_mail('noreply@dejotpr...', '[Dejot - Prieks...', in /home/dejotpr1/public_html/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php5/lib/Swift/Connection/SMTP.php on line 250

  2. Sveiki! :)

    Gribēju jautāt ar kādu CMS veidot kaut ko līdzīgu http://www.dejas.lv/ vai http://www.bedre.lv/, bet negribu izmantot php-fusion, ko izmanto viņi dejas.lv!

    Kas varētu būt pietiekami ērts, respektīvi, veidotu visu uz wordpress, bet wordpresam radās problēmas ar reģistrāciju un ielogošanos, kā arī ar lietotājiem pieejamajām funkcijām.

    Vajadzīgs informatīvs portāls, bilžu galerija, forums, reģistrācija, video galerija, komentāru sistēma un sākumlapa, kur dažādi moduļi!

  3. Pašlaik izskatās šādi -

    $nosaukums = mysql_query("SELECT ga_value FROM galvena WHERE ga_name='web_nosaukums';");
    $web_nosaukums = mysql_fetch_assoc($nosaukums);

     

    parādu lapā šādi

    <?php echo $web_nosaukums ?>

     

    un parāda man tikai Array.

     

     

    Tak uzrakstat kā un es apklusīšu un pazudīšu!

  4. visu laiku izvada - Resource id #4!

     

     

    <?php $nosaukums = mysql_query("SELECT ga_value FROM galvena WHERE ga_name='web_nosaukums';"); ?>
    

    un cenšos izvadīt

    <?php echo $nosaukums ?>

     

    viss ko dabūnu pretī ir Resource id #4!

×
×
  • Create New...