Jump to content
php.lv forumi

sLiEkA

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sLiEkA

  1. Hallo ! Ir viesugraamata, kuraa spamo viagras spamboti, laikam biju tik naivs, ka neuztaisiiju nevienu papildus nosaciijumu pie komentaara ievietoshas ( piemeeram vizuaalais apstiprinaajums ), no saakuma bija paaris ieraksti, peec tam jau desmitiem, piegriezaas un nonjeemu SUBMIT pogu nost ( lai nebuutu iespeeja pievienot komentaarus ), bet naakamajaa dienaa veru valjaa, un atkal pilns ar spamu ! Kaa tas ir iespeejams ? Un kaa tikt valjaa no bota, ja pat nav forma, kuraa var pievienot komentaarus ! Komentaari tiek pievienoti db !

  2. Sveiki ! Vai kaads no shejienieshiem negrib uzkodeet pascaalaa vienu uzdevumu ar grafisko interfeisu (graph f-cija) ? Uzdevums ir saistiits, ka jaaievada x un y koordinaatas un jaanosaka vai atrodas uz liinijas, aarpus vai iekshpus figuuras, iisumaa viss, bez grafikas versija man ir, tgd vajag grafisko, piedaavaaju nu nez ... 20, 30 ls ? vajag ljoooti steidzami, paldies par uzmaniibu :)

  3. pieliku klaat date, bet laiku php ieraksta nepareizu, mans pc laiks itkaa ir pareizs, peec pc laika, komentaaru pievienoju 22:30, bet datubaazee ( table ) php pievienoja laiku - 22:12, cik noprotu ar laika zonaam nav probleema, jo laiks neatshkjiras pa stundaam, php rindinjas:

     

    $date = date("H:m:s");

    $sql="INSERT INTO viesugramata (name, message, date) VALUES ('$_POST[name]','$_POST[message]','$date')";

     

    edit: atrisinaaju probleemu "H:m:s" nomainiiju pret "H:i:s" , viss kulee, bet kpc taa :hmm:

  4. sveiki !

     

    liekam jaasaak ar to, ka ir forma komentāriem, ir datu baaze kuraa glabaajaas id,name,txt viss ir ok ! tikai nesen atchohniijos, ka ar rindinju echo date('d.m.Y | H:i'); es paraadu tekosho datumu/laiku vajadzeetu taa, ka tas datums/laiks buutu komentaara iepostoshanas datums un laiks nevis tekoshais, kaa to izdariit ? Tas datums un laiks ir jaasaglabaa datubaazee kaa txt or kaa ? ar kaadu f-ciju to vareetu panaakt ? Vareetu buut kkas liidziigs shim SELECT DATE_FORMAT( "2001-11-25", "%M %e, %Y"); ? Buutu labi, ja buutu arii kaads piemeers.

     

    paldies, jau ieprieksh :)

×
×
  • Create New...