Jump to content
php.lv forumi

Average Joe

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Average Joe

  1. 1 hour ago, duncanf293 said:

    Novēroju apmēram šādu uzvedību - ja neesmu kādas 5min refrešojis lapu, tad pēc pirmā refreša load time būs lēns, kādas 3-5 sekundes. Uzreiz pēc tam atkārtoti spiežot refresh, ir labāks load time, varbūt 1-2 sekundes.

    Ja atstāju mierā uz 5min vai ilgāk, tad pirmais refresh atkal aizņem 3-5 sekundes un atkārtoti refreši biški mazāk, bet tāpat ilgi.

    Ok, šī varbūt nav lielākā problēma pasaulē, bet tomēr diezgan kaitinoši.

    Šķiet specifiski MacOS, jo uzliekot uz produkcijas linux servera, ātrdarbības problēmas vairs nav.

    Lēns "initial load" varētu būt saistīts ar DNS problēmām. Pamēģini Domain Name (ja kaut kur izmantojas, piemēram, konekcijai ar DB) vietā ierakstīt IP adresi.

  2. Variants ir darīt šādi. Varbūt var kaut kā labāk?

    <input type="checkbox" name="roles[]" value="{{ $role->id }}" @if (in_array($role->id, old('roles', old('_method') ? [] : $user->roles->pluck('id')->toArray()))) checked="checked" @endif />

  3. Kā labāk realizēt šādu situāciju? Iekš edit.blade ir grupa ar checkboxiem - lietotāja lomas. Ja neviens no checkboxiem nav "atķeksēts" un pēc formas nosūtīšanas, piemēram, gadās validācijas kļūda kādā citā lietotāja datu laukā, tad "checked" atribūts atkaļ tiek pielikts tām lomām (checkboxiem), kuras lietotājam bija saglabātas iepriekš. Bet es vēlos, lai "checked" būtu tiem, kas tika nosūtīti pēdējā requestā, respektīvi, nevienam.

    @foreach ($roles as $role)

    <input type="checkbox" name="roles[]" value="{{ $role->id }}" @if (in_array($role->id, old('roles', $user->roles->pluck('id')->toArray()))) checked="checked" @endif />

    @endforeach

×
×
  • Create New...