Jump to content
php.lv forumi

K144

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K144

  1. On 5/22/2018 at 4:32 PM, Treaktors said:

    Sveiki! Kā visvienkāršāk uzlikt lai tikai vienai no vairākām lapām tiek klāt tikai ar paroli, izmēģināju uz localhost ar .htasccess un .htpasswd failiem, bet man nekas nestrādā, kā uzstādu tā pats vairs netieku iekšā caur login formu

    Šādi var vienīgi bloķēt piekļuvi pašam sev, bet ne hakeriem. Lietotājs laikam pat nenojauš, ka eksistē tāds termins kā CVE. No otras puses, lai to nokārtotu, pietiek ar triviālu viena koda rindu. Nesaprotu, kāpēc no mušas jātaisa zilonis, turklāt bērnudārza līmenī.

  2. On 5/4/2018 at 4:16 PM, usernameLV said:

    Sveiki. Diemžēl, ir pienacis tads bridis, kad ir pamatigas aizdomas, ka sieva krapj. Tapec, varbut kads var palidzet par to parliecinaties? iedod pamacibu ka izspiegot telefonu lai to vina nezina vai ari pats var izdarit un protams samaksasu. 

    Labak parliecinos un aizeju, neka dzivoju melos. 

    Izskatās pēc Kibernozieguma veikšanas pasūtījuma. Atbildību nesīs gan hakeris, gan viņa klients. Sīkāka informācija AP operācijā Hakeru brīnumi.

  3. Lūgums pārbaudīt mana servera izturību pret Level 6 ddos stress test. Tas būs pilnīgi legāli un ētiski, jo attiecīgais serveris reģistrēts uz mana vārda. Ja kāds vēlas pamēģināt, lai raksta privāti. Piebildīšu, ka root serverī ir instalēta pilna aizsardzība pret CVE uzbrukumiem. Jau tagad nelietderīgā noslodze ir 2M request per hour. Ddos jaudu nepieciešams palielināt 50x. Serverim priekšā 3 ugunsmūri, visi darbojas vienlaikus, arī pašreiz, kad lasāt šo tekstu. Ping dīvainā kārtā gan tas viss maz ietekmē.

×
×
  • Create New...