Jump to content
php.lv forumi

SergioProfs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

SergioProfs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Personīgi izmantoju divus hosteru pakalpojumus. Garmtech jau 2,5 gadus (klasiskais hostings) un hostnet ap 8 mēnešiem (VPS). Par abiem kantoriem varu pateikt tikai labu. Diez vai manus vārdus var uzskatīt par reklāmu, bet ja cilvēki prasa, kāpēc gan nepateikt savu pieredzi
  2. Es pateicu 'reti kad', neviss 'nekad'. Vai daudz ir piemēri, kad hostings par 0,5 Ls/mēn ir kvalitatīvs?
  3. Varu ieteikt garmtech.lv. Pats lietoju jau vairākus gadus. Mājas lapa strādā ātri. Supports palīdz operatīvi. Maksāju 5 Ls/mēn.
  4. Kaut kā pārāk zema cena. Vai viņiem tiešām ar kvalitāti viss ok?
  5. Dzirdēju, ka daži no viņiem aizgāja prom dēļ supporta
  6. Lēts hostings reti kad būs kvalitatīvs. Kaut gan viss ir relatīvi un ja nepieciešams hostēt kādu mājas lapu, par kuru pēc tam aizmirsi, tad var derēt arī lets variants. Cik saskāros, lētiem hosteriem ir nenormāli zemas izmaksas un viņi taupa visur. Pat tur, kur taupīt nedrīkst. Serveris parasti izvietots kāda dzīvoklī vai nesaprotamā datu centrā, nevar saprast kā un kad tiek taisīti backapi, švaks supports utt. Manuprāt, ir vērts samaksāt nedaudz vairāk - ap piečuku mēnesī, bet būt pārliecinātam, ka tavā mājas lapa atrodās drošībā un vienmēr strādās, bet supports būs gatavs laicīgi palīdzēt. Pats lietoju garmtech.lv. Cik sapratu, tās hosteris pieskaitams pie labiem hosteriem.
  7. Pērku hostingu pie garmtech jau vairākus gadus. Kopumā var teikt ir ok. Protams, dažreiz gadās šis tas sīkas problēmas: atgadinājums par jau apmaksāto rēķinu var atnākt, šad tad nedaudz ilgāk atbild uz mailiem. Bet vispār sūdzību nav. Supports strādā labi. Mājas lapa arī. Izskatās pēc solīda hostinga provaidera, kas cenšas vienmēr palīdzēt klientiem un sniegt kvalitatīvu pakalpojumu.
  8. Nevaru saprast tos cilvēkus, kas paši pērk un vēl citiem rekomendē bezmaksas hostingu. Kāds vispār mēŗkis ir tiem, kas piedāvā bezmaksas hostingu?
×
×
  • Create New...