Jump to content
php.lv forumi

test2

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

test2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. un kas tas, ka es esmu latvieties es nevaru taisīt azarbaidžāņu saitus? pie tam pirms pārdevu tam loham es vel dēvu viņam preview uz to mono.az, jo tāds saits jau eksistē... ai vispār man te nevienam nekas nav jāpierāda, galvenais, lai tas šarlatāns nedabū ne graša no mana koda :) adios :)
  2. idiot? jau no pirmā mana posta šeit, jebkuram pricējam pārgāja interese par "tavu" sludinājuma skriptu, piecus eksemplāri tikkai tavos sapņos. Kārtejais tavs fake profils atmaskots :)
  3. vismaz tev būs mācība, ka tajā pašā vietā kur nozagi nepārdosi, saprati? knetuks jebānais tālu tu šitā netiksi...
  4. tu idiot ko tu te teelo kkaadu atmarozaku? tas ir mans skripts es nepielaushu lai tads krapneiks taka tu tagad te uzvaaras,tapec jau visiem dodu pa velti! mirsti. vispar nesaprotu kapec veljoprojam shis te juzeris nav izbanots. Lapas admnistracijai vienalga, ka te mitinas viens krapnieks, kas izkrpaj darbus?
  5. nepērciet no šitā [...] neko, labāk uzrakstīet man privāti es pa velti aizsūtīšu :)
  6. Tas kroplis neko man nesūtīs, urods. Es te ievācu info, ka es nēesmu vienīgas, viltojis skrīnus ar bankas pārskaitījumu...
  7. Man pat tā nauda nav atnākusi, bet tu jau pārdod?
  8. testetstsstestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstesstttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttestetstssttstessttetstssttstessttest

  9. test2

    jquery help

    button.hide();
  10. test2

    Sadaļu fieldi

    Varbūt kāds pie reizes var pateikt, kā izdēst , vai pareizāk sakrot nogriezst tabulas ierakstu. Piemēram, ir šitā: id|fields |name 1 1,3,5,12,41,2 test 2 5 test1 3 1,3 test3 Un tagad piemēram, es gribu izdēst kādu ciparu no fields kolonas. Kā uztaisīt to ka pārbauda vai, ja ir viens cipars, tad updeito kā '', ja ir vairāki, tad nosaka vai sākumā, vai savkārt ja viņš atrodas beigās un tad nogriež nost. (lai nenojūk kommati) Piemērs: sākumā ir (1,3,5,12,41,2) padots izgriezst 5 no fields, pēc updeita vajag šitā: 1,3,12,41,2, bet ja, piemēram vajag 1 izgriezst, tad pēc updeita vajag, lai ir šitā: 3,5,12,41,2.
  11. test2

    Sadaļu fieldi

    A kādā veidā man vēlāk to visu saglabāt, pieņemsim labi es uztaisu taka tu teici, lietotājs izvēlas sadaļu, viņam pārādas visi fieldi un sumbit, bet man tagad vajag to informāciju saglabāt iekš ieraksti tabulas. Sanāk, ka man visa tā ifno jāsaglabā vienā tabulas laukā, bet kā to vislabāk izdarīt? (piemērotākais veids), un kā es vēlāk zināšu, ka piemēram Jānis ir vārds un Vīr. ir dzimums? ā un vel, kā es varēšu to informāciju tabulas veidā izvilkt? Piemēram Vārds. Dzimums Jānis Vīr. Liene Siev. Un iespējams vel to tabulu vajadzēs šķirot...
  12. Gribēju pajautāt varbūt kāds zin, kā pareizi veidot struktūru šādā gadijumā: Ir sadaļas, un katrā sadaļā var pievienot ierakstu: sadalas id|name ieraksti id|sad_id|name Bet man tagad vajadzētu izveidot tā kkur būtu saglabāti katrai sadaļai savi fieldi: sad_id|type|quest|answer 2 |text|Vārds| 2 |checkbox|Dzimums|siev.,vir. Šito fieldu tabulu es izveidoju uz ātro tik tā, lai varētu izskaidrot, un man viņa arī nederēs, jo ir daudz sadaļas, tāpēc vajadzētu ko labāku... Kā arī ir problēma ar to, kā pēctam to fieldu paglabāt iekš ierakstu tabulas. Any ideas?
  13. Tātad problemčiks sekojoš, man ir randfunkcija, kas iedod rand stringu, nosaukumu noteiktai bildei, bet ja nosaukums sakrīt tad bildei ir hanā tā ir baigā problēma man tagad.... function genRand($length=8) { $salt = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789"; $len = strlen($salt); $makepass = ''; mt_srand(10000000*(double)microtime()); for ($i = 0; $i < $length; $i++) $makepass .= $salt[mt_rand(0,$len - 1)]; return $makepass; } To length es esmu uzlicis 60 tagad, bet poļubomu viņš citreiz atļaujas atkārtoties!!! Varbūt es vispār ne to funkciju esmu paņēmis?
  14. Meklējamā problēmā gluži nē, bet atrisinājumu vari meklēt iekš foruma failiem, respektīvi tur kur izvadas viss normāli tur arī būs attiecīgais kods!
  15. Tiešām neviens nevar palīdzēt?
×
×
  • Create New...