Jump to content
php.lv forumi

Alnis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Riga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alnis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Alnis

    Skat nodejs kods

    Piemēros nespēju saskatīt vai tas ir Gross vai Net income, no kura tiek veikti aprēķini ...
  2. Alnis

    Skat nodejs kods

    Vai procenti ir no apgrozījuma, no kura nav noņemtas nost nekādas izmaksas?
  3. 11 Best Open Source CRM Software - 29.07.2019
  4. Sāc ar koda lasāmības noformēšanu, piemēram: <?php include_once("config_rel.php"); $sql = "SELECT * From categories ORDER BY category_title ASC"; $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error()); $categories = ""; if (mysql_num_rows($res) > 0) { while ($row = mysql_fetch_assoc($res)) { $id = $row['id']; $title = $row['category_title']; $description = $row['category_description']; $categories .= "<a href='view_category.php?cid=".$id."' class='cat_links'>".$title." - <font size='-1'>".$description."</font></a>"; } echo $categories; } else { echo "<p>Nav pievienota neviena kategorija pašlaik!</p>"; } ?> neviens neidziļināsies "siena kaudzē"!
  5. Sveiciens! Tātad ir nepieciešama lokālās vides ustādīšana: 1. izmantoju šo docker-compose.yml https://github.com/hamptonpaulk/php7-dockerized 2. Smuki uztaisās php, mysql nginx konteineri, viss strādā; 3. Tālāk PHP kodam ir nepieciešama oracle8 java. Uz produkcijas tad būs uzstādīts uz uz tā paša servera kur PHP. (java ir nepieciešama gan lai uz jvm palaistu api gan lai spētu uzkurināt pieslēgumu ārējai oracle db (te iespējams es kaut ko esmu nepareizi sadomājies attiecībā uz nepieciešamo, lai pieslēgtos oracle); 3.1. Vai pareizi būtu ar Dockerfile uzstādīt java pie PHP konteinera palaišanas: RUN apt-get update RUN apt-get install -y software-properties-common RUN apt-get update RUN apt-get install -y oracle-java8-installer RUN apt-get install -y oracle-java8-set-default # tiesa, te ir problēmas, īsti neinstalējās// 3.2 vai taisīt javai atsevišķu konteineri un kaut kā (iespējams ar kādu bridge - nav ne jausmas kā tas darāms) atļaut PHP komunicēt ar java konteineri? paldies oar info!
  6. Alnis

    startup komanda

    Izklausās pēc informatīva darba rīka tirgotājiem un ne apzīstam jebkuram izpatikt alkstošam tūlim. Manuprāt dizaineris primajā posmā nav vajadzīgs, progeris ar bootstrap spējām būs pietiekams. Domājams, ka naudas devējam interesēs strādājošs prototips, kur skaidri var redzēt, kā ieguldītā nauda, mehānismam strādājot (nevis vienkārši uz papīra), tiks atgūta un pēc tam būs iespēja pelnīt.
  7. /<img[\. .=":;a-zA-Z0-9ĀČĒĢĪĶĻŅŌŖŠŪŽzāčēģīķļņōŗšūž]+(height:[ 0-9]+px)+/g https://regex101.com/r/HSiAMt/2
  8. Lai citiem tagiem nenoņemtu height https://regex101.com/r/HSiAMt/1
  9. Pievienot un dzēst droplistus var šādi: https://jsbin.com/xozuloy/edit?html,js,output
  10. @Mārtiņš Ragozinskis, manuprāt, daudz labāka alternatīva ir, piemēram, udemy.com nopērkamie kursi. Atlaides ir ļoti bieži, kursu var nopirkt pa 10 EUR (vidēji 5-10 stundas garu), kas līdzinās uz vietas apmeklējamam kursam 1-2 mēnešu garumā. Pirms pērc, palasi atsauksmes, vērtējumus un aiziet. Manuprāt zelta bedre :)
  11. Es strādāju Latvijas finišapos, uz vietas kantorī, kaut kā visi pamazām aiziet uz grunti, kad es ierodos :)
  12. Nez kapec es sajutos mazvērtīgs :D
  13. Alnis

    Līgums

    Blitz, Roze, es ņēmu vērā ieteikumus un čekoju ieteiktās sistēmas, paldies!
  14. Alnis

    Līgums

    ok,Mr.Key, tad kādus tūļus izmanto projektu vadītāji?
×
×
  • Create New...