Jump to content
php.lv forumi

Meklēju darbu


Sugarfree

Recommended Posts

Meklēju darbu, ko varētu apvienot ar studijām. Labprāt strādātu mājās, bet noteikti neatteikšos pastrādāt arī ofisā, ja būs tādi piedāvājumi :)

 

Pieredze šajā jomā samērā maza, ~ divi gadi, tomēr šādas tādas zināšanas ir. Runāt par to, ka katru dienu cilvēki, kas strādā šajā nozarē, iemācās ko jaunu, laikam jau būtu lieki... Esmu veidojis vairāku uzņēmumu "info" mājas lapas, pārtaisījis jau esošos "mākslas darbus", .PSD to HTML. Darbu parasti veicu ļoti precīzi, man svarīga ir katra detaļa, html un css are valid. Ļoti simpatizē web 2.0 dizaina risinājumi.

 

Pēdējo iesākto darbiņu (aizsākts aizvakar, celtniecības firmai) var apskatīt šeit

 

Potenciālajiem darba devējiem, lūgums, sazināties ar mani caur php.lv vai sūtīt e-pastu uz [email protected]

Edited by Sugarfree
Link to comment
Share on other sites

man ari tas nemaz neizskatas par kaut kadu shedevru ... pamegini kaut to interesantaku uztaisit, kaut ko intrigejoshu, pec ka, darba devejam butu mieriga sirds, ka tu varesi izpildit visu ko vinsh velas ...

Link to comment
Share on other sites

Hmm... To, ka vajadzētu pārstrādāt piekrītu, jo IE6 (līdz šim) lapu nerādīja korekti, savukārt par lapas dizainu runājot, tiešām tik traki? Jā, piekrītu... lapa nav nekāds šedevrs, taču ,manuprāt, izskatās "vienkārši, tīri un smuki", turklāt dizainu papildinās pāris "zolīdas ikonas", logo u.c.

 

Bet atkal no otras puses, labs dizains laikam ir tāds, kas patīk visiem (lielākajai daļai), bet vai visiem ir iespējams izpatikt? ;/

 

Šodien tikai saņēmu pirmo vēstuli par darba piedāvājumu. Paldies tam, kas zināja kur un kam šo darba sludinājumu pārsūtīt :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...