Freaky Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Vai ir iespējams izdarīt tā, ka fona skan mūzika, bet, kad pārslēdz linkus tā nesāk skanēt pa jaunu ? Izņemot popupa variantu vai ir vēl kādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Iznjemot ja lapu parlaade ar AJAX (vai freims..) Bet no shiis idejas sveti iesaku atteikties... Pazaudeesi Ljoti daudz apmekletaajus ... Personigi Es tiko lapaa paraadaas muzika --> bez kavesanaas tolapu aizveru Un NEKAD vair Tur neraados... -- Iedomajies situaciju kad klausies savu muziku, un peksnji kautkas cits sak skanet pa vidu ... P.S. Es teiksim pat no Delfi.lv izvairos, jo vinjiem ir nikjis palais reklaamas ar skanju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Var jau lapa iestradat mazu plajeriiti, kur ir iespejams to skanju atslegt! Man liekas tada forsa fiicha Uztaisi header nemainigu, bet apaksejo dalju fraima un tad viss notiekas bet nu Grey_Wolf ka apmekletaju tu pazaudesi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 bet nu Grey_Wolf ka apmekletaju tu pazaudesi :D Pajauta cik cilvek sheit atbalsta muziku lapaa (piespiedu kaartaa ) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freaky Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 (edited) es jau gribēju piebilst par to, lai neapspriestu apmeklētāju problēmas, bet nodomāju, ka nav vērts, jo es tač neprasu vai man ievietot mūziku savā lapā? Uztaisi header nemainigu, bet apaksejo dalju fraima un tad viss notiekas Jā es ar tā tagad iedomājos darīt un tad jau viss sanāktu. Paldies Edited March 12, 2008 by Freaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Prieks palīdzēt! Es jau domaju Grey_Wolf ka galvenais ir rast risinajumu nevis teikt kas tev nepatik! Cilvekam ir vajadzigs padoms problemas risinasanai, nevis tas vai tu apmekle Delfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 nu ja tā ir kkāda elitāras firmas mājaslapa, tad jau tas būtu smalki, elegants dizains + kāda klavieru melodij jazz utt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Foxy --> izlasi manu pirmo postu ... tur ir Dots risinajums ... // Iznjemot ja lapu parlaade ar AJAX (vai freims..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Tad jau vareji pateikt vel vispaariigaak - izmanto html lai risinatu problemu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Nafig to mūziku..... no vinjas tik viens vienīgs sliktums PS. a Delfi.lv man patīk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freaky Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 mixis neko nesaprot xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Foxy --> jautajums tika uzdots vai ir vel kaadi varianti , es atbildeju --> AJAX un FREIMI ... tu tachu devi gandriiz taadu pashu atbildi FREIMS .... To ka freimiem ir index dalja skjeit tapat ir zinaams... tb. ir viena lapa kuraa ir FREIMS(I) (nevis ifreims)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts