hackerman Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Tagad taisu kautko līdzīgu errora paziņojumiem. Doma ir taisīt tā, ka nodefinē, piem. $err['no_password'] = "Nav ievadīta parole"; Es paskatījos iekš php.net tās array funkcijas, kas šķiro tos arrayus (in_array un tml.) Nu man vajag pārbaude. Gribēju taisīt tā if(empty($_POST['lauks'])){header("Location: index.php?error=no_password")} Un tad nolasa padoto get vērtību un izvada no arraya. Es neatradu vajadzīgo funkciju iekš php.net. Pārsvarā tās funkcijas darbojās ar to stringa daļu, nevis ar pašu mainīgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 $kluda = $_GET['error']; echo(err[$kluda]); Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Nu jā... To jau es māku. Es vienkārši centos pārbaudīt, vai vispār tāda vērtība eksistē iekš tā masīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 $error_masiivs = array(0=>'viss ok', 1=>'no pass', utt); daļše ja padots $_GET['error'] un ja tāds key eksistē masīvā, tad izdrukā value http://lv.php.net/array_key_exists kautkā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 if (isset($arr[$error_code])) {} Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts