Delfins Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Argh... hello. Pavisam aizmirsu :) Tā kā ārā foršs laiks - derētu uzrīkot velotusu. Prognozējamais maršruts, Centrs-Mangaļsala/mols. Kas piedālās? Kādam ir padomā cits maršruts? Ceru uz atsaucību :) Edited March 11, 2008 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Tas viss Rīgā vaine? Damn ,velosipēds tikuntā nav. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Ja kāds jūtas stiprs, tad var uztaisīt 2-dieninieku tūri: Tour de Riga-Ventspils, vai Riga-Rezekne, vai Riga-Liepaja.. uz īso galu Riga-Cesis vai Riga-Sigulda. Ja nav velosipēds, nav ko spamot :) /velo var arī noīrēt, ja kas :)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Delfins, labāk iesākumā varētu vienkārši "Centrs-Mangaļsala/mols" maršrutu :) Cik tas aptuveni ir km ? Kad? Es labrāt piedalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Vēl pagaidām tumšs, uz tā ceļa posma bīstami vakarā/naktī. Varbūt brīvdienās pa dienu. andrisp , vai tad ne ar tevi jau braucām? Kautkur virs 20km bija uz vienu pusi paskatījos forumā veco postu - tas bija HMNC Bildes no 2006 gada rudens. http://www.poga.lv/photos/south/sets/set:13783/ Protams, tas viss pie nosacījuma, ka sauss laiks. (aukstā slapjā laikā braukt ir neprāts - šogad jau esmu bik apsaldējis pirkstus :P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Google saka, ka aptuveni 23,5 km http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&...mp;t=h&z=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nu ok, gaidam siltāku laiku :) PS. Kaut gan man būs grūti saņemties braukt ar velo pa ceļu kopā ar pārējiem vāģiem. Līdz šim uz darbu pa trotuāriem vien. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nu, es ceru, ka tas vairāk domāts kā plezīra brauciens, kur neviens baisais velomanjaks nenoverdzina pārējos ar tempa turēšanu utt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Tieši tā. parādīt, ka neesam tikai sēžampakaļas, kopbilde, moš kaut kādas ilgākas pārrunas, ja nebūs auksts. šonedeļ laikam nesanāks, ja tic laika prognozei - http://www.gismeteo.ru/towns5/26422.htm Bet nu nākamo izskatās cerīgāk... (vismaz topiks iesākts) PS: TT sprints man pietiek katru dienu braucot no/uz darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Delfins, nevajag jau mums nekur steigties. Pagaidām vēl datumus nenospraužam. Labāk pagaidīsim siltāku laiku un lai šis posts ilgāk te pastāv (vairāk cilvēku varam savākt, teorētiski :)). bubu varētu ielikt to uz laiku kā sticky postu šeit pat offtopicā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Vajag pamazām atdzīvināt topiku... (S un Sv biju abās reizēs.. neliels vējš, bet braucams :).. ļoti labs laiciņš izdevies) GISMeteo sola uz nedēļas beigām mākoņus... bet tad jau redzēs... Laiks vispārībā silts (pat ja rāda +5). Galvenais lai atsaucās reālie braucēji. :) Edited March 31, 2008 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 wtfbilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Bump! Kā tad ir - visi jau izvizinājušies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Kopā vēl nav, man šķiet. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Derētu tā kā aktualizēt šo pasākumu, jo siltais laiks jau ku' sen ir ārā :) Principā jau der arī darbadienas beigās, vai arī var savākties komandai uz kritisko masu jūnija beigās :) Maršruts paliek vēl aktuāls - lai būtu interesanti arī pabraukāt, nevis `vilcieniņā` pa šoseju - tādas laikam 2 iespējas - Mežaparka (~20km?) vai Jūrmalas(~60km?) veloceļš... Any? Edited June 16, 2008 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts