werd Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) Ir problema ar UPDATE f-ju, izvelku no DB rezultaus, kuri man nepieciesami(saja gadijuma kur statuss=1), uzgenereju katram ierakstam Apstiprinat un Dzest pogas!! Problema ir pie Update, kad gribu nomainit stauss vertibu no 1 uz 2 vai dzest ierakstu ja ir nospiest Dzest!!(27. un 29. rindina koda nedarbojas) Kods seit butiba jautajums ir par to ka dabut mainigo id un to padot Update`am? Edited March 1, 2008 by phpjanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Problēma ir 27 rindiņā. http://lv2.php.net/urldecode Mainīgie netiek parsēti single quote stringos. pilno get pieprasījumu var dabūt ar $_SERVER['QUERY_STRING'] Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 (edited) Kāpec tur urldecode butu jaizmanto?? Piemeram, .. echo "<a href='.$row['id'].'>Dzest</a>"; //site mums piemeram parda pogu dzest kurai id ir piemeram 1 man vajag lai ja tiek nospiesta poga dzest attiecigajaisi ieraksts DB tabula tiek dzests. bet ta ka man ir <a href='?id=".$row['id']."&statuss=$statuss_delete'>Dzest</a></br>"; es nezinu ka padot to id dzesanai ko man izvada no DB!!?????????? Edited March 2, 2008 by phpjanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 es nezinu ka padot to id dzesanai ko man izvada no DB!!?????????? Interesants jautājums. Nezinu, vai Tu to zini! izmet rindas 27-31 ārā un ieliec pirms 16. rindas koda gabalu, kas: pārbauda, vai ir uzstādīts GET id un vai ir uzstādīts GET statuss, pārbaudi, vai GET id un GET statuss ir derīgs, tad izveic update tabula set statuss= GET ststuss WHERE id = GET id Un tikai tad atlasi atlasāmo sarakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 (edited) ....Un tikai tad atlasi atlasāmo sarakstu. Man vajag lai izvada sarakstu, uzgenere pogas 'Apstiprinat' un 'Dzest'!!!UN tad notiek update`s!! id|statuss|text 1__1____aa 2__2____aa 3__1____aa 4__1____aa Izvelku datus kur statuss ir 1, tiek uzgeneretas pogas Apstiprinat un Dzest, nospiezot Apstiprinat gribu mainit $id statussu uz 2, dzest- izdzes visu ierakstu! Edited March 2, 2008 by phpjanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Man vajag lai izvada sarakstu, uzgenere pogas 'Apstiprinat' un 'Dzest'!!!UN tad notiek update`s!! Bet Tu jau to izvadīšanu esi izveidojis. Nesaprotu, par ko Tu kliedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 Bet Tu jau to izvadīšanu esi izveidojis. Nesaprotu, par ko Tu kliedz. 1)es nekliedzu 2)netieku gala ar update, es jau 2 postos saku ka ar izvadisanu viss ir ok!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Hmm, man atkal vairākas izsaukuma zīmes asociējas ar kliegšanu... Ok, īsumā: 27 rindiņa nepareiza pārbaude - šitā daļa ir nepareiza: ."&statuss=$statuss_delete' 29 rindiņa problēmas ar pēdiņām. P.S. Nesen lasīju vienu anekdoti par šo tēmu: Tiek pieņemts darbā jauns darbinieks (D).Priekšnieks (P) viņam skaidro, kas jādara: P - No rīta atnāc uz darbu, nospied sarkano pogu, lai ieslēgtu datoru; vakarā nospied sarkano pogu, lai izslēgtu datoru. Vai skaidrs? D - Nē! P - Nu, no rīta atnāc, nospied šito sarkano pogu, vakarā pirms aiziešanas nospied šito sarkano pogu. Vai skaidrs? D - Nē! P - Nu, redzi - šitā sarkanā, kantainā jānospiež no rīta, lai sāktu darbu un vakarā jānospiež lai beigtu darbu. Vai skaidrs?! D - Tu idiots esi, vai?! Es jau trešo reizi saku, ka nav skaidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Izsaukuma zimes vnk pasaka, ka tur japievers uzmaniba(vismaz man)! 27 rindina bij kluda, ka nemu ."&statuss=$statuss_delete nevis & statuss='3' Paldies jebkura gadijuma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts