Jump to content
php.lv forumi

Sadarbiiba Web projekta izveide,attistiibaa


G-Style

Recommended Posts

Mekleeju cilveekus,kas veelas sadarboties portaala veidoshanaa.

Vajadziigi cilveeki gan parastas info,jaunumu ievadiishanai, gan taalaakai php/mysql programmeeshanai un dizaina izveidei.

Viens nespeeju tikt galaa ar projektu,tapeec mekleeju paliigus, pretii piedaavaajot attieciigus pelnas %.

Projekts paredzeets interesants,interaktiivs,ilglaiciigs(Ir jau uzsaakts).

Taalaakai info: PM ieks php.lv vai skype: Ginc4a.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ideja, protams, nav peļama pēc būtības (nezinot konkrēti tieši kāda tā ir), taču, manuprāt, šis nav gluži darba piedāvājums, bet gan Sadarbības piedāvājums - respektīvi, te var būt runa vienīgi par biznesa līdzīpašniecību - ja tas ir SIA, tad SIA daļas, ja AS - tad akcijas un tas viss piedāvāts tiek atbilstoši prognozētajam ieguldījumam projektā. Ideja arī ir ko vērta, bet cilvēki ieguldot darbu, cerot uz vēlāku peļņu - tie nav gluži darbinieki, bet gan drīzāk līdzīpašnieki. Un par daļām tur protams, var iet runa no 10-49%, jo pieņemu, ka pats idejas autors gribēs paturēt 51% kontroli pār biznesu.

Tur jābūt līgumam, vienošanās utt.

Acīmredzot, naudas problēmas un Latvijas nabadzība liek cilvēkiem likt tik dīvainus sludinājumus, nevis piedāvājot tirgus vērtības algas, bet gan kaut kādus iespējamus ieņēmumus pēcāk... Ja esi pārliecināts par savu biznesu - ka tas aizies, tad paņem bankā kredītu un algo darbiniekus tiem darbiem, ko nespēj izdarīt pats - pašam Tev tas būs izdevīgāk, jo darbinieki saņem vienkārši algu, savukārt peļņu Tu pats dali un skaiti un liec kabatā, attīstībā cik tik Tev vien patīk. Tas ir pirmkārt. Otrkārt - darbiniekus piesaistīt Tev būs vieglāk, jo visi grib zināt, cik par darbu saņems un to arī darīt attiecīgi.

Ja bizness ir šaubīgs, varbūt var tā arī mēģināt darīt - piesaistīt entuziastus, kas izdarīs lielāko daļu darba, cerot uz peļņas procentiem, bet tad bizness kaut kādu iemeslu dēļ neaiziet un neviens neko nedabū, savukārt idejas autors ir ieguvējs - dabūjis bezmaksas darba spēku - nu nekas - mēģināts nav zaudēts! :)

Varu ieteikt arī tiem, kas gatavojas parakstīties uz šādu sadarbību - vispirms apsveriet, vai vispār ir vērts! Viens ir vārdi, otrs ir - realitāte - nauda, laiks utml.

Link to comment
Share on other sites

Acīmredzot, naudas problēmas un Latvijas nabadzība liek cilvēkiem likt tik dīvainus sludinājumus

Sitas man no tava garaa pentera patika vislabaak :D :D :D

Sen jau vairs kaa nedziivojam banaanu republikaa un ar naudinjaam probleemas arii taa kaaa nebuutu. Netaisos izveeerst sheit diskusiju un aicinu arii citus nekaadus offtopikus netaisiit.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

nesaprotu ko divainu var saskatiit saada piedavajumaa :(

Ja buutu rakstiits ka mekleje investorus, kas gribetu piedaliities projektaa X , neviens nebriiniitos...

Shaja gadijumaa ir tieshi taa pat, acim redzot tiek meklets investors, kas gatavs investeet projektaa pretii sanjemot % no pelnjas..

Tikai naudas vietaa vajag Cilvek- resursus .. tas arii viss.....

Link to comment
Share on other sites

Grey_Wolf, un kurš dos garantijas, ka tie % reāli būs?... pat ja jēdzīgs projekts un iespējams tiek 100% uztaisīts, neviens negarantēs, ka cilvēki to izmantos un maksās, jo tā jau pie mums kritiska ekonomiskā situācija. Vienīgais veids nopelnīt - apčakarēt :)

Link to comment
Share on other sites

Sludinājuma ievietotājs ir reāli uzvilcies - laikam jau kaut kas tur nav tīrs! :))

Bet vispār, kā jau jebkurš investors, tak vari reāli paprasīt biznesa plānu, kā plānots projektu realizēt, kāda veidā gūt līdzekļus utt. Es nemaz savādāk uz piedāvāto iespēju nepietiektos, kā vien uzzinot visu par projektu, kurā pastāv kaut kādi varbūtēji peļņas %. Un otra lieta - obligāts līgums un tam arī jābūt uzņēmumam. A to, nopērsies ar projektu, idejas autoram kaut kas vēl sanāks un peļņas procentu vietā piga, vai arī mānīšanās par patieso peļņu un maksās tev 1 Ls divreiz gadā, sakot, ka tie ir tavi peļņas procenti! :) Saviem finansu datiem tak tiek klāt tikai viņš. Tāpēc jau tur viss ir juridiski pareizi jānoformē! :D

Citādi šim sludinājumam nav nekādas jēgas, jo nav zināms, kas īsti tiek piedāvāts, jo "pretii piedaavaajot attieciigus pelnas %." - tas nav nekāds piedāvājums reāls! ;)

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau tur viss ir juridiski pareizi jānoformē! :D

nav zināms, kas īsti tiek piedāvāts, jo "pretii piedaavaajot attieciigus pelnas %."

Vispar jau vienmer viss kur iesaistiita $$ nauda buutu janoformee Juridiski (ja vien likumaa nav teikts pretejais) ...

Pat veikalaa tas taa tiek dariits (kases cheks) ...

Un domaju ka tev tiks izskaidrots kas un kaa , ja vien gribesi piedaliities....

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...