Dzh Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 vai ir kāda f-ja iekš PHP, kas atgriež adresi lapai, kurā pašlaik atrodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Tev vajag lai uz ekraana izmestu adresi to pashu, kas adres' bar'aa? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Var ieguut tikai to lapu no kuras tu naac $_SERVER['HTTP_REFERER']. Izstaasti kur un kaa tieshi tev to vajag - varbut varam palidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinklins Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Function makeHomeURL($stringToRemove = "") { global $SERVER_NAME, $PHP_SELF; $strURL = $SERVER_NAME.$PHP_SELF; If ($stringToRemove != "") { $intPos = strpos($strURL, $stringToRemove); $strURL = substr($strURL, 0, ($intPos-1)); } Return $strURL; } echo makeHomeURL(); iespeejams kautkaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzh Posted April 3, 2004 Author Report Share Posted April 3, 2004 paldies, ar to $PHP_SELF es kaut kā tikšu galā. varbūt. :) bet vajadzība ir šāda - visām lapām ir viens un tas pats menu. vajag tā, lai katrā lapā menu sadaļas parādās kā linki, izņemot to sadaļu, kas linko uz lapu, kurā jau atrodas. man ideja bija ar if-iem skatīties, vai atrodas tajā lapā, un ja atrodas, tad nedrukā kā linku.. bet man k kā sāk likties, ka ir citādāki varianti kā ar šo mēdz tikt galā. .. un iespējams, ka tas ir pavisam vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts