mounkuls Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Nu es parasti DIV ieksh CSS nostiloju vairaakas klases un tad akariibaa no taa ko jaaizvada arii nemu attieciigo klasi. Nekaa aplama tur nesaskatu ja taa daru. Pliku div gan nebuutu logiski stilot kaa iipashi laikam, vismaz man, jo es pamataa tikai WAP vajadziibaam taisu. WAP vajadziibaam DIV ir visizdeviigaakais noformeejumam, cik esmu ieveerojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 mounkulis, ar klasēm vai id specifiski stilot ir ok un tā arī visi dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ai, ko jūs Te ņematies!? Vispareizāk ir taisīt visu paintā un saglabāt BMP formātā... A jūs te... Stili, klases... Muļķības kaut kādas... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 un ko man darīt, ja piemēram teksts sākas ar bildi? bilde jau ir kopā a tekstu tajā first letter klasē, vai arī viņš to bildi automātiski izlaidīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 First letter klasē būs viss tas, ko pats tur ieliksi. Ja izmantosi first-letter pseidoklasi, tad visticamāk uz bildi tas neattieksies. Bet to skaidri neiznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts