Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

DB ievietoju laiku ar NOW(), laukā "datetime". Nezinu un nevaru atrast , kā lai es to no turienes dabūju arā, tā lai to varetu pārveidot. 22.06.2004 / 19:22 (apm tā)

Varat neteikt kodu, vismaz varētu parādīt manuālī, kur tas rakstīts.

Posted
DB ievietoju laiku ar NOW(), laukā "datetime". Nezinu un nevaru atrast , kā lai es to no turienes dabūju arā, tā lai to varetu pārveidot. 22.06.2004 / 19:22 (apm tā)

Varat neteikt kodu, vismaz varētu parādīt manuālī, kur tas rakstīts.

paskaties iekš MYSQL, ir tāds DATE_FORMAT ;)

Posted

maunaalii zem sadalajas 6. MySQL Language Reference ir apakshsadalja 6.3 Functions to Use in SELECT and WHERE Clauses un tur ir 6.3.4 Date and Time functions, a tur ir re kas:

SELECT DATE_FORMAT(lauks,'%d.%m.%Y / %H:%i') FROM tabula;

:)

Posted

Tos manuallus jau lasiju, bet neredzu, kaa precizi parveidot - vai izvilkt no DB

$laiks = $row['datums'];

$xx = date("d.M.Y/H:i:s", $laiks);

echo $xx;

Tas viss ir while iekshaa, bet protams neiet. Vinjsh man raada to 1970 gadu 2 naktii

Bet shito nezinu kaa lai izmantoju:

$query = mysql_query("SELECT DATE_FORMAT(datums,'%d.%m.%Y / %H:%i') FROM foto");

Ko taalaak?

Laikam esmu galigi stulbs, bet kaut kaa neaiziet, man jau pasham besii uzdot jums taadus tupus jautaajumus - sorry :rolleyes:

Posted
Tos manuallus jau lasiju, bet neredzu, kaa precizi parveidot - vai izvilkt no DB

$laiks = $row['datums'];

$xx = date("d.M.Y/H:i:s", $laiks);

echo $xx;

Tas viss ir while iekshaa, bet protams neiet. Vinjsh man raada to 1970 gadu 2 naktii

Bet shito nezinu kaa lai izmantoju:

$query = mysql_query("SELECT DATE_FORMAT(datums,'%d.%m.%Y / %H:%i') FROM foto");

Ko taalaak?

Laikam esmu galigi stulbs, bet kaut kaa neaiziet, man jau pasham besii uzdot jums taadus tupus jautaajumus - sorry :rolleyes:

tev ir jāizvēlas, kuru stilu lietot. ja izvēlies formēt datumu PHP pusē, tad lieto strtotime funkciju:

$laiks = $row['datums'];

$xx = date("d.M.Y/H:i:s", strtotime($laiks));

echo $xx;

Tas tāpēc, ka ir formātu nesaderība. date funkcija gaida no tevis datumu/laiku UNIX timestamp formātā, bet tu viņai to iedod kā parastu tekstu.

Otrajā gadījumā:

$result = mysql_query("SELECT DATE_FORMAT(datums,'%d.%m.%Y / %H:%i') AS datums, citi, lauki FROM foto");

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)){

echo $row['datums'] . $row['citi'] . $row['lauki'] . '<br />';

}

kaut kā tā :)

Posted

Vot shito es arii gribeju kaut kur ieraudziit - paldies tev :D

• Create New...