Jump to content
php.lv forumi

vienkāršs .htaccess redirekts viena saita ietvaros


Recommended Posts

Ir tāda problēma, ka vajag uz laiku visu vienas mājaslapas saturu nonest, bet ielikt statisku htm failu, uz kuru redirektējās jebkurā gadījumā (tai skaitā, ja iet uz nobukmārkotām mājaslapas adresēm, ja ir 404, 301 utml.). Vai varētu lūdzu paskaidrot, kā uzbūvēt htaccess failu, lai tas jebkurā gadījumā redirektē uz www.lapa.lv/index.htm?

Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

Es sapratu tā, ka vajag, lai prasot da jebko iet uz index.htm, tajā skaitā arī 404.

Anyway tad tavs rewrite piemērs nestrādā jo tie RewriteCond !-f un !-d flagi nozīme ja neeksistē fails / ja neeksistē direktorija (un tie jāņem laukā).. Attiecīgi ja fails fiziski eksistēs tad rewrite nedarbojas.. A ja neeksistē tad vienkāršāka un krietni ātrāka direktīva ir ErrorDocument

 

Bet tad ja ir slinkums nomovot webrootu uz tukšu direktoriju var izmantot Redirect http://httpd.apache.org/docs/2.0/mod/mod_alias.html#redirect

Redirect / http://domain/site_closed.htm

 

.. kaut kā tā..

Link to comment
Share on other sites

Paldies jums visiem. Minētais pirmais variants man ļoti labi apmierina un strādā, tāpēc neko jaunu īpaši nevēlējos taisīt.

Sākumā arī mēģināju:

 

Redirect / http://domain/site_closed.htm

 

Bet nez kāpēc man šis variants izmeta, ka tiek veikts redirekts ciklā, kas nekad nebeidzas, tāpēc arī meklēju citus variantus.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...