Gacha Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Man uz win2000 ir testa serveris, kur taisu visus mēslus. Bet man ir tāda proba: ir autorizācija, kura uz viena cita normāla servera strādā normāli, bet uz manējā ir tā, ka es pats varu autorizēties, bet ja kāds grib no ārpuses, tad viņam nesanāk, kaut kas apstopējas. Vai vaina varetu būt apache config failā? Es pat nezinu, kur ko tādu varētu pārslēgt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Un kāda šī autorizācija būtu? Var tak daudz dažādos veidos to realizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 28, 2004 Author Report Share Posted March 28, 2004 Nu tur salidzina cepumu, kas ir tev, ar ierakstu DB. Random skaitlis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Tad visticamāk, ka ar Apache nav nekāda sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 28, 2004 Author Report Share Posted March 28, 2004 A kas tad? Karoche bija taa: man bija winXP tad uzliku win2000 un tagad neiet! Man tas viss apache un php ir uz D:\ nu un formateju tikai C:\. Man nācās tikai parinstalēt apache un viss, php jau bija. Vēl ievilku php.ini c:/winnt/ un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Grīti kaut ko ieteikt neredzot kodu (atkārtošos jau kuro reizi ;) ). Nu, ja reiz tas viss cepumiņos glabājas - pamēģini padebugot (jeb kā mūsu megaterminoloģijs centrā teiktu paatkļūdot) drukājot ārā tās cepumiņu vērtības... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 28, 2004 Author Report Share Posted March 28, 2004 Tici man, bet scriptaa klludas nav tas jau reaali straadaa kaadu menesi. Kaut kas ar konfiguraciju, bet nesmu neko mainijis tapec nezinu kur ko mekleet. Varbuut tas deell win2000 ??? Cik saprotu tad vinjsh neuztaisa kukiju, bet kaa tas iespejams??? <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Klients aizliedzis taisīt kukijus. :P Internet Explorer --> Tools --> Internet Options --> Privacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 28, 2004 Author Report Share Posted March 28, 2004 Tā nav, to sen parbaudiju. Es megināju no 4 kompiem. Visiem kukiji strādā. Uz citas lapas, kur ir tā pati autorizacija viss iet, bet te nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Nu tad atkal varu vienīgi ieteikt pamēģināt, vai iet uz cita pārlūka... un palasīt komentārus pie http://lv.php.net/manual/en/function.setcookie.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 29, 2004 Author Report Share Posted March 29, 2004 Es parbaudiju un secinaju, ka ar kukijiem viss ir kartiibaa, tad tas varetu nozimet, ka kaut kas ar servera konfiguraciju nav taa kaa jabuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Es gan parasti, paarinstalleejot apachi, conf failus saglabaaju... Nezinu, man uz w2k viss griezhaas ljoti normaali.... toties atkal uz viena *ux servera PHP sessions diivainaa kaartaaa uzvedas stipri kreisi..... you never know :) bet parasti vaina ir tieshi pashaa kodaa vistulbaakajaa, visneiedomaajamaakajaa veidaa... reizeem var pusdienu pavadiit debagojot & beigaas izraadaas, ka toch kaut kur 2 simboli jaapamaina un viss.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Iepostee to conf failu kaut kur! Lai var ieveerteet! Taa uz dullo ir shausmiigi gruuti pateikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted March 29, 2004 Author Report Share Posted March 29, 2004 Nu es daru tā pat kā tu - saglabaju tos failus pirms formata. Te php.ini un te apache fails Nesmejaties, ja tur viss ir līki, jo es tur aiztieku tikai to ko man vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 iekš php.ini session.save_path = /tmp vajadzētu būt kaut kam tjipa: session.save_path = c:\tmp Bet tas neattiecās uz šo problēmu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts