Jump to content
php.lv forumi

Kolonnas stiepšana līdzi


hackerman

Recommended Posts

Man ir viena kolonna, kur raksta tekstu. Reizēm viņa pastiepjas garāka, kad ir vairāk teksts, bet malējā kolonna paliek savos vecajos izmēros. Kā varētu uztaisīt, lai tās sānējā kolonna stieptos tikpat gara, cik tā otra?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tagad atkal saskāros ar problēmu... Man lapā ir paredzēts tā, ka kolonnas pazūd/parādās. Nu tas ir, piemēram, ja man ir sākuma lapa, tad man tur ir vairākas kolonnas, bet, teiksim, kad man ir raksts.php?readmore (nu sapratāt... tāds kārtīgāks lasāmgabals, kuram vajag vairāk vieta, vai kautkas cits, kas pieprasa lielāku platību), tad man vajadzētu,lai man viena kolonna pazūd. Lūk, piemērs, lai vieglāk uztvert šito visu -> http://www.imagegalore.com/images/luI17927.jpg

 

Tagad, kad esmu uzlicis to backgroundu kā bildi, man nav ne jausmas, kā varētu "pazaudēt" to vienu kolonnu. Nu būtu jānomaina bilde, bet nezinu, kā to var un vai vispār to var izdarīt. Pirmīt, kad kolonnas bija dažāda izmēra (sākotnējā problēma, kuru gribēju atrisināt - lai kolonnas būtu vienāda izmēra), tad itkā viss bija vienkāršāk - es vienkārši uztaisīju divus failus, piem. coll1.php un coll2.php. Kad vajadzēja abas kolonaas, tad include abām, kad vienu - tad include tikai vienu kolonnu. A tagad... :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...