hackerman Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Man ir viena kolonna, kur raksta tekstu. Reizēm viņa pastiepjas garāka, kad ir vairāk teksts, bet malējā kolonna paliek savos vecajos izmēros. Kā varētu uztaisīt, lai tās sānējā kolonna stieptos tikpat gara, cik tā otra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Cik maz zināms, tad vienīgais risinājums - Javascript. Ja vienas kolonas izmēras mainās, tad mainam arī otras. Šis varētu noderēt: http://www.csscripting.com/css-multi-colum...idth-height.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 Hmm... Un ko dara tie nabagi, kuriem nav browserī javascript atbalsts? Kautgan tagad jau tādu ir maz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Neko nedara. Domāju, ka viņi jau ir pieraduši, ka lapas strādā dīvaini. :) Kaut gan tas, ka kolonas nav vienādā platumā, būtu mazākais par ko jāuztraucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Style Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Taadu praktiski nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) galvenais neizmanto to tagu, kuru nedrīkst pieminēt! :) Edited February 3, 2008 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Tādu ir vairāk, nekā jūs to iedomājaties. Daudzi izmanto, piemēram, noscript pluginu firefoxā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Es tā arī nesaprotu, ko jūs te ņematies. http://www.alistapart.com/articles/fauxcolumns that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 mjā, es nezkāpēc iedomājos, ka runa ir par platumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mjā, es nezkāpēc iedomājos, ka runa ir par platumu :) un šādu pašu veidu ar platumu var tikai ar js? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ar JS var, jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Tagad atkal saskāros ar problēmu... Man lapā ir paredzēts tā, ka kolonnas pazūd/parādās. Nu tas ir, piemēram, ja man ir sākuma lapa, tad man tur ir vairākas kolonnas, bet, teiksim, kad man ir raksts.php?readmore (nu sapratāt... tāds kārtīgāks lasāmgabals, kuram vajag vairāk vieta, vai kautkas cits, kas pieprasa lielāku platību), tad man vajadzētu,lai man viena kolonna pazūd. Lūk, piemērs, lai vieglāk uztvert šito visu -> http://www.imagegalore.com/images/luI17927.jpg Tagad, kad esmu uzlicis to backgroundu kā bildi, man nav ne jausmas, kā varētu "pazaudēt" to vienu kolonnu. Nu būtu jānomaina bilde, bet nezinu, kā to var un vai vispār to var izdarīt. Pirmīt, kad kolonnas bija dažāda izmēra (sākotnējā problēma, kuru gribēju atrisināt - lai kolonnas būtu vienāda izmēra), tad itkā viss bija vienkāršāk - es vienkārši uztaisīju divus failus, piem. coll1.php un coll2.php. Kad vajadzēja abas kolonaas, tad include abām, kad vienu - tad include tikai vienu kolonnu. A tagad... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts