Jump to content
php.lv forumi

pedejais komentars!


krisshhis

Recommended Posts

izmantoju php-fusion!!

 

foruma tur kad ietraksta komentu tur tas mapites paliek vala citur ciet ta sistema diezgan stulba gribetu to mainit ka tas ir bt trakeros varbut kads to ir darijis un varetu paskaidrot ko man jamaina kuros failos!

 

 

Doma tada tad kad ieraksta komentaru paradas piemeram ta pati mapite vala tiko apskatu mapite aizveras ciet, ceru ka sapratat ko domauju, pagaidam man tur ta ssitema kau kada divaina [at neizprotu vinu!

Link to comment
Share on other sites

Tu domaji tā ,ka ,ja kāds ieraksta komentāru tad mapīte ir vaļā ,bet kad Tu apskati to komentāru tad mapīte aizveras ja?

 

Tiesi tada ar ir mana doma!

 

itka jau ir ta sistema bet tur vina savadaka ka es gribetu, tur vina ir ta ka atverot forum sadalu tur paradas tikai mapite vala tad kad ir kada jauna tema sakta neparadas kad ielikts kādā temā kāds komentārs!

 

 

tātad mana doma vai kads nevar pateikt ka uzlikt to ka atverot forumu uzreiz tur kur tas mapites paradas kad ir ielikts kads komentars nevis sakta jauna tema!

 

ceru ka tagad sapratat!

Link to comment
Share on other sites

Man liekas ,ja kāds ko iepostē ,vienalga kur forumā ,tad ir tai mapītei jāparādas.Nav vēlmes man instalēt "php-fusion" un skatīties. http://php-fusion.co.uk/forum/index.php

 

Edit: Tās mapītes ,liekas ,ka tikai parādās tad ,kad Tu esi ielogojies jeb iegājis sistēmā.

Edited by iall
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...