KarlisBa Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Sveiki! Atkal jājautā jums. Man kaut kā nesokas ar vēlamo lietu vardu noformolēšanu nesanāk atrast to, ko vajag. Karoča skipts ar, ko var tvērt kādu txt vai htmp failu un izdzēst vai pielikt klāt tam kādu tekstu. Man sanāca uztaisīt, ka var pielikt klāt textu kādam txt vai html failam, bet nevar izdzēs to, kas tur ir bijis. Varbūt te jau forumā ir runāts vai kāds ar redzējis, kur citur tādu skriptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ja zini kuru rindinju p[reciizi gribi izdzeest no faila vari ielasit to ar php.net/file f-ju un tad ar unset izdzest sho rindinju un ierakstit failu pa jaunu. vari ari ielasit teksta failu ka stringu un ar php.net/preg_replace f-ju aizstat attiecigo tekstu pret tukshumu un atkal ierakstit to failu pa jaunam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Karoča domāju šitas derēs, jo es ievadu iekš kāda <div> ar <?php include("../../fails.html" ); ?> un tajā html failā es nerakstu ne <html><head> he ar ko citu tikai pliku tekstu, jo viņš visu pārējo pielāgo pēc tā <div> paramentriem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Failu labošanas skripts nosaukumu padod: shiiskriptanosaukums.php?fails=$failanosaukums protams, ka jābūt failu tiesībām saliktām tiem failiem, ko gibēsi labot Pats kods: http://paste.php.lv/6834 (ar nākamā posta labojumiem) Edited February 5, 2008 by jogin Link to comment Share on other sites More sharing options...
superKrona Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Failu labošanas skripts Kļūda: vajag fwrite($fp,$txt); Lūdzu gariem koda gabaliem lietot http://paste.php.lv/, būtu teicis bubu Edited February 4, 2008 by superKrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Tagad vajadzētu būt OK! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Ha dīvains jautājums, bet kā windows dot atļauju failam ķipa tas pats, kas Linux chmod 777, bet kā to pašu darbību veikt uz windows? +Vēl, kas tos failus, kurus es padaru lasāmus uz windows es varu droši viņus pārnest uz Linux un vai uz Linux būs no jauna jāliek chmod 777 un vai viņš negļukos? Edited February 7, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Windowsā nav tādas lietotāju tiesības. Pārkopējot failus uz Linux, tiem tiesības būs atkarīgas no lietotāja, kas kopē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Ja caur root visu www mapi no Windows pārkopē uz Linux tad visiem failiem tākā būtu jau jābūt ar atļaujām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Tad visi faili piederēs root. Un atļaujas visticamāk būs rwxr-xr-x vai kaut kā tā. Tas nozīmē, ka lasīt var visi, bet rakstīt tikai root. Bet es varu ari maldities. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Nu jā piemēram no login pielsēdzas kāda failam ar šo skriptu un ieraksta, ko tas būtu tas pats, kas ja raksta root? Jo faili jau stāv uz root direktorijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nesapratu, ko saki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Lab, lai paliek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts