Sasa Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Katru reizi kā man vajag pieslēgties pie db es pāarakstu konekcijas stingu, bet vai var ieinklūdēt kādu failiņu, kas arī būtu konekcijas strings uz db. Slēdzos pie db caur vbs kodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Droši vien var. http://www.google.com/search?hl=en&q=vbs+include Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Sasa: vai tad dažus topikus atpakaļ tu nemācēji lasīt/rakstīt failus? Tad kur problēma nolasīt to, kas ir failā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 es domāju līdzīga veidā kā var iekš PHP sataisīt to konekcijas failiņu kuru velāk ieinklūdot, bet ja var tikai ar faila nolasīšanu tad labāk es pārrakstu to konekcijas stringu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Sasa, tajā gūgle rezutlsetā man liekas ir tas, ko vēlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 kā es varu pieslēgties un izvadīt kādā input laukā vienas tabulas lauku. pieslēgties un izpildīt kādu sql sanāk bet izvadīt tabulas saturu uz ekrāna nemāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Ko tad tu nemāki ? Piešķirt input laukam vērtību vai uzģenerēt izdrukāt HTML tabulu ? 1) document.getElementById('my_input').value = 'bla' 2) Ar stringiem uzģenerē HTML tabulu un tad document.getElementById('table_placeholder').innerHTML = tabulas_strings; PS. Ā, tev taču VBScripts, bet vienalga - princips, domājams tāds pats. Edited January 24, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 (edited) nemāku piedēvēt kādam mainīgajam SQL selecta izteiksmes vērtību! ir sql's SELECT * FROM urbumiem; un tagad es sito gribu saglabāt kādā JS vai VBS mainīgajā lai vēlāk izvadītu ārā! Kā man kaut ko tādu dabūt gatavu! iekš PHP ir funkcija mysql_result , kas tad arī parāda kas ir sanācis bet vai kas līdzīgs ir iekš JS?? Edited January 24, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Tev tas nav jāmeklē iekš JS. Tev tas ir jāmeklē Accessa datubāzes piekļuves objekta metodēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 atrisināju: sql_str = "SELECT * FROM urbumiem;" Set rs_q = conn.Execute(sql_str) MsgBox(rs_q("sum_")) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts