Sasa Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 kā es varu šai vērtībai var txt = tmp[3].replace('"','').replace('"',''); piesiet klāt vēl vienu, bet lai tā select laukā neparādās var jauna_vertiba = tmp[4].replace('"','').replace('"',''); jo txt un jauna_vertiba ir kā viens veselums, piem., jauna_vertiba būs kods un txt ir tā koda atšifrējums. kad izpildu: alert(document.getElementById('selekts').value); šobrīd izvadās txt un tad es šo vērtību ierakstu failā, bet tajā pašā failā un tajā paša rindiņā ar šo txt vērtību es gribu vēl ierakstīt jauna_vertiba vērtību ... nezinu vai saprotami izskaidroju! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nesaprotami izskaidroji. Bet ja tev vajag citu tekstu tajā kombboksī rakstīt, tad all[val] = txt; rindā pamaini to txt uz citu vērtību, kuru tev tur vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) nezinu cik labs risinājums, bet izdomāju atrisināt tā ka, ja man vajag faila rindiņā ierakstīt divas vērtības, tad es paņemšu savienošu var val ar var txt tad es pie optiona 'values' dabūšu kaut ko līdzīgu šim W600-V , Balts lamināts 16mm tad es pie ierakstīšanas failā sadalīšu (ar split atdalošais elements būs komats) so virkni pa diviem elementiem, vienu elementu ierakstīšu tam paredzētājā vietā ar otru elementu izrīkošos līdzīgi! edit: var matrl_nos_kods = document.getElementById('selekts').value.split(","); alert(matrl_nos_kods[1]); tad matrl_nos_kods[] pamainu uz 0 vai 1 atkarībā ko man vajag 0 ir kods , 1 ir nosaukums. Edited January 16, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Un kas būs, kad kāds lietotājs ievadīs nosaukumā komatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 tas fails no kura es paņemu selecta vērtības nav pakļauts tik brīvai rediģēšanas iespējai un lietotājiem nav pieejas tam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 var all = {}; for (var idx=1;idx<tmpArr.length;idx++) { var tmp=tmpArr[idx].split(','); var val = tmp[3].replace('"','').replace('"',''); var txt = txt = tmp[3].replace('"','').replace('"',''); all[val] = txt; } for (var val in all) { out += '<option value="'+val+'">'+all[val]+'</option>'; } ko jāpārveido šajā kodā, lai es tikai redzētu vērtības, kuras nesaturētu HDF, MDF, KSP Piemērs: nav jāatēlo: HDF 3.00 PARASTA jāatēlo: AUMINIJS 18.00 SLIPETS Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 indexOf() metode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts