Wuu Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/ Lietoju šo ,bet ir problēma! Kā lai iekš tā loga kas pārlādējas varētu ielikt linku kas pārlādē pac sevi? Vai ar iesakiet kādu labāku ajax scriptu kuru var lietot bez js zināšanām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Tu sapīpējies? AJAX bez JS !? Self-refreš links nesanāks, vari uzlikt tikai to pāsu eventu, ko izsauc ar AJAX, respektīvi AJAX izsaukumu ielikt taimerā, a tas darās pavisam primitīvi :) settimeout(x,funcname) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zigis Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Kas ir "links, kas pārlādē pats sevi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Tu sapīpējies? AJAX bez JS !? Nu es domāju kuru var uzstādīt bez js zināšanām :) A ko lai dara varbūt kāda ideja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Man ir ideja! Sāc apgūt JS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Man i labāka ideja. Sāc apgūt vienalga ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Nu es jau mācos no manuāliem nebaidos ,piem php html mysql iemācījos no manuāliem! Man pat nebija interneta pieslēgums... Bet js tas ir kaut kas nenormāls ,man pat ir bieza grāmata par js ,bet tas kods man šausmīgi nepatīk! Nav nekādiem citiem kodiem līdzīgs! Man nervi netur tos murgus mācīties ,spalvas ceļas gaisā no tiem js kodiem :( Varbūt kādreiz pieķeršos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Man pat vēl-vēl-labāka ideja: samaksā kādam :) Bet nu uzstādot AJAX pluginus, tāpat jābūt JS sajēgai kaut minimālai... - webā nekas nav tik vienkāršs.. nav jau Installers ar `Next` pogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/ Nu bet šo piedabūju tak pie dzīves :) Tik gribās lai varētu ielikt linku iekš ajax loga kas pārlādējas un viss... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Viss slēpjas šeit... countries.expandit(3) Un kaut kā šādi.. function refreshMySuperTab() { countries.expandit(3) } setTimeout(1000,'refreshMySuperTab'); Visu to var ieintegrēt arī pāša A_hrefā.. teiksim atribūtu "autorefresh = yes"... Bet tā kā tu JS vispār nezini, kādam tas būs jauztaisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 <html> <head> <script type='text/javascript' src='test.js'></script> </head> <body> <a class='lol'href='#' onClick='lol();'=>aaaa</a> </body> </html> function lol(){ document.write("lollllss"); } Paņemu grāmatu izbūros :) Kaut kas strādā ,tā kā palaist varēšu tik kādu no šim funkcijām lai darbina? http://paste.php.lv/6748 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts