Sasa Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Man jau ir gatavs C# kods, bet tagad es gribu viņu iekļaut savā web lapā, un sāku domāt vai ir iespējams viņu pārtulkot javasciptā un vai iekš js ir pieejamas visas tās lietas kas man tur ir nepieciešamas! StreamReader sr_inventory = new StreamReader(path_to_inventry + "Inventry.dat");//sagatavojamies faila lasisanai inventory = sr_inventory.ReadLine();//nolasam faila rindinju if (inventory.Substring(0, 4) == "3.00") { inventory = sr_inventory.ReadLine(); } while (inventory != null)//lasam failu kamer nepienak taa beigas { string invenrty = inventory;//izveidojam stringu uz nolasito failu string[] kodi = invenrty.Split(',');//sadalisim failu, komats noraada jaunu masiiva elementu! if (kodi.Length > 4)//panjemt 4 masiva elementu { kodi[4].Normalize(); char[] bad_symbols = { '"' }; kodi[4] = kodi[4].Trim(bad_symbols); comboboxColumn.Items.Add(kodi[4]); inventory = sr_inventory.ReadLine();// parejam uz nakamo rindinju. } } sr_inventory.Close();// aizveram failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nope, nolasīt failus no JS nav iespējams (afaik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 kā tad man būt? šajā situācijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Izstāsti ko tev vajag izdarīt. Un kāpēc tev vajag to pārnest uz JS, kas tiek izpildīts klienta pusē. Edited January 10, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Ir fails jau gatavs kurā ir informācija kuru es gribētu attēlot lejupkrītošajā sarakstā! Tāpēc arī domāju ka jānolasa tas fails jāsadala jāpaņem vajadzīgais ieraksts no faila un jāatēlo tas tajā sarakstā. Tas kods ir paņemts pavisam no citas programmas un es to gribu ievietot citā progā šīs abas lietas savā strpā nav nekā savientas! Es takš C# nevaru izmantot savā web lapā, vainu VBS vai JS, tik tagad vajag izdomāt kā to dabūt gatavu! Negribu to failu pāarakstīt iekš web'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nolasi ar php to kodu un uzģenerēt to sarakstu, vai arī masīvu priekš Javascript, lai tālāk ar Js viņu apstrādātu / attēlotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 hmm ... tad šādā gadījumā vai es iekš IIS varu iespējot PHP ,jo lapā ir daudz ActiveX un tie uz Apache šķiet ka neies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Kaadu server side valodu izmanto ? ASP ? Izmanto tad ASP, lai izdarītu to, ko teica Vebers. PS. Bet vispār PHP var arī palaist uz IIS. Edited January 10, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Jā, var arī IIS ar PHP palaist. Lai uzzinātu kas un kā paguglē.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 nezinu pēc kā izskatās ASP! bet iekš lapas izmantoju JS un VBS! un nezinu vai kas notiek server side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu tad man nav ne jausmas kā tev tur viss strādā. Kādā veidā tu ģenerē HTML ? Kur glabājas dati ? Kā tu ielasi un attēlo datus iekš HTML ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Izmantoju MS Access (kas arī man tās lapas uzģenēreja) data access pages, caur kurām darbinu savu DB un to funkcionalitāti ko nevar caur access data pagēm panākt taisu visādos iespejamos veidos! EDIT: Ja PHP ir servera puses valoda tad man tā neder faila nolasīšanai, jo fails atrodas klienta pusē, un ja to failu sūta uz serveri tad jau tas pats vien sanāk kā pāarakstīt to visu faila saturu iekš web lapas ! Edited January 10, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Kāpēc negribi uzlikt vienkāršu webserveri (kaut vai lokāli) un tad lietot to pašu php vai asp mierīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 katram lietotājam ir savi faili kuri jānolasa, pēc izskata tie faili ir vienādi, bet saturs var atšķities katram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Katrā ziņā skaidrs ir viens - ar JS tu failu ielasīt nevarēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts