Wuu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 kā lai es php echo codā ielieku " <--pēdiņas? onMouseout="delayhidetip()" man vajag lai html codā būtu redzamas pēdiņas ,jo ar ' nestrādā man js events? Pēdējais jautājums un ķeršos pie manuāla atkal :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 echo 'xgdfghdfgd onMouseout="delayhidetip()"'; vai echo "sdgdfhfhfg onMouseout=\"delayhidetip()\""; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Javaskriptā " un ' ir vienāda nozīme. "delayhidetip()" ir tas pats, kas 'delayhidetip' php " simbolu var izdrukāt vairākos veidos, piemēram: 1) echo ' " '; 2) echo "\""; ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Senx! Bet kā būs pareizāk un "ātrāk" izvadīt echo? 1. echo " mmm" $xxx "ttt"; 2. echo " mmm $xxx ttt"; 3.echo " mmm".$xxx."ttt"; un man liekas ka tur vel bija varianti ,bet īsti neatceros ... cik atmiņa min 1 variants strādāja ātrāk nekā 2 kā tur īsti ir! Kaut kur to lasīju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) hmm, tu vispār testēji savus variantus? 1ais nestrādā. Ātrākais variants un kuru es arī defaultā izmantoju rakstot kodu ir echo 'teksts ',$mainigais,' teksts'; Vienas pēdiņas tāpēc, ka starp viņām netiek meklēti mainīgie, kamēr starp " tiek meklēts vai ir mainīgie un šim procesam patērēts ilgāks laiks. Un komati apkārt mainīgajam nozīmē, ka php izvadīs mainīgo uzreiz nemeiģinot viņu apvienot ar citu mainīgo. Tas gan darbojas tikai echo gadījumā. Edited January 7, 2008 by Lynx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Lynx, man visu laiku šķita, ka dubultpēdiņas (") strādā ātrāk par parastajām (') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 marci, Lynx ir taiusnība - ir tieši tā, kā viņš teica un ' izpildās ātrāk nekā " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Šajā topikā tas ir izdiskutēts tepat mūsu forumos: http://php.lv/f/index.php?showtopic=8096, tas tālāk aizved uz: http://reinholdweber.com/?p=3 Protams, ir jāskatās vai pēkšņi pārakstīt visu savu kodu izmantojot effektīvākas metodes ir izdevīgāk, jo ātrdarbības pieaugums ir mazs. Bet ļoti lieliem projektiem ieguldītās cilvēka darba stundas noteikti atmaksājas procesora noslodzes stundu samazināšanā. Bet rakstot no 0 es ievēroju praktiski visus šos te principus. Kaut kur arī redzēju labu tabulāru salīdzinājumu, kur bija veikti uz vairākām mašīnām dažādi testi un vilkts ārā vidējais laiks un parādīts procentuālais uzlabojums izpildes ātrumā starp katru metodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Opā labais! :D Tik nesapratu kā pareizi lietot piemērām šādu echo ' nja='bla' dgdg '; visur jaliek \ ? Edited January 7, 2008 by Wuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Tavā piemērā pietiek ar ", tieši ļoti labi html kodu sanāk izvadīt: echo '<div id="test">dgdg</div>'; Ja parastās pēdiņas vajag izvadīt tad jaeskeipo \' Bet godīgi sakot, tas viss ir ļoti labi aprakstīts iekš www.php.net pie echo apraksta: http://lv.php.net/manual/en/function.echo.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Lai nu kā vienmēr esmu, ka " strādā ātrāk, taču visu laiku arī to esmu piekāsis un rakstītjis '. Ta jau sanāk, ka labi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 " <-- Nekaadi nevaretu stradat atrak, jo pati funkcija izpilda taadaa fraazee ieklautus mainigos visus /n u.t.t.. :) ' <-- Shitais vnk.. izpilda tekstu kas ir... un neko neapstraadaa! :) Sito stelliiti paC papeetiiju un izpratu, jo te pat pirms pusgada mani sini foruma apnjirdza ka isti nezinaju kuras pedinjas nozime ko! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts