Jump to content
php.lv forumi

Iespēja nopelnīt ikvienam!


Fits

Recommended Posts

Labvakar visiem foruma dalībniekiem! Lūgums tiem, kuri var man palīdzēt par attiecīgu samaksu. Man ir izveidots savs saits savam biznesam Web Page Maker V2 programmā, kurā ietilpst E-maila forma - jau gatava, kuru var lietot, bet cik noprotu, tad, lai izmantotu šo funkciju pilnā režīmā, man ir vajadzīga konfigurācija uz sava servera. Es sazinājos ar attiecīgiem cilvēkiem šajā jautājumā un viņi tieši to arī minēja. Es agrāk nebiju ar ko tādu saskāries, tāpēc arī negribu pats uz savu galvu ko veidot. Ir internetā atrodamas dažādas pamācības, bet būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt. Uzreiz minu summu, ko varu piedāvāt ar pārskaitījumu uz bankas kontu. Summa, ko varu piedāvāt ir 5 Ls sekundāri kontā pēc pabeigta darba. Ikviens, kuram tas interesē - piesakās un nopelnīs sev kabatas naudu. Lūgums sazināties ar mani uz e-mailu!

Link to comment
Share on other sites

Serveri var nokonfigurēt pats, ja serveris pieder tev (tev ir visas tiesības darīt ar serveri, ko vien vēlies). Ja tā nav tad neviens piecītis tev nepalīdzēs.

 

Un tu esi pārliecināts, ka tā tava programma "Web Page Maker V2" paveic visu nepieciešamo darbu, lai e-pasts tiktu nosūtīts vai tikai prāda smuku formu?

Link to comment
Share on other sites

Atbilde uz marcis jautājumu. Serveris pieder man un Web Page Maker parāda pilnu e-maila formu. Man lūgums ikvienam palīdzēt ar serveri tik tālu, lai es varu uzliekot savu lapu, akceptēt šo funkciju - sasinhronizēt. Tam nevajadzētu būt sarežģīti. Vai kāds var palīdzēt?

Link to comment
Share on other sites

Es nezunu, ko un kā tas īsti nozīmē un kā tas strādā. Es vienkārši aptuveni nojaušu, ka vajadzīga neliela konfigurācija uz servera uz tā, kur patlaban man ir uzlikta mana web lapa ar e-maila formu, bet to nevar izmantot, jo spiežot nosūtīt - man veras Outlook un piedāvā tekstu sūtīt caur šo programmu.

Link to comment
Share on other sites

Tad es īsti nesaprotu visu līdz galam. Web Page Maker programmā jau ir gatava forma un šai formai pēc būtības būtu jādara tas, kas ir paredzēts. Ja es šo formu ievietoju savā saitā, kur es to esmu paredzējis, tad šai formai būtu jāpilda sava funkcija, bet, lai tas būtu iespējams...man ir vajadzīgs cilvēks, kurš nokonfigurē serveri - ievieto tur vajadzīgo skriptu. Es iepriekš atvainojos, ja es ko jaucu terminos. Es gribu, lai šeit kāds mani saprastu pareizi un spētu man palīdzēt. Paldies!

Link to comment
Share on other sites

un šai formai pēc būtības būtu jādara tas, kas ir paredzēts. Ja es šo formu ievietoju savā saitā, kur es to esmu paredzējis

Kur tas ir rakstīts? manuprāt nekur.

Un tiklīdz tu krāmējies ar tādiem softiem kā pageMaker , tad nekas jēdzīgs tur nesanāks.

Link to comment
Share on other sites

Mēģināšu iztulkot, lai koderi labāk saprastu.

 

"Ir izveidota lapa ar Page Maker, kura satur "mailto" formu. Vajag izveidot php skriptu, kas nosūta formas datus uz e-pastu pēc submitošanas. Šobrīd, submitojot formu, atveras e-pasta klients, kas nav pieņemami, e-pastam jāsūtās tieši no servera. Esmu gatavs par to samaksāt 5 Ls"

 

 

Es uzskatu, ka labs uzdevums kādam skolniekam priekš pamācīšanās - ne tik daudz tehniskajā ziņā, bet treniņam sadarbojoties ar ne-nozares klientu.

 

Disclaimer: Es neesmu ar Fits nekādā veidā saistīts, lai nerastos pārpratumi.

Edited by Kaitnieks
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...