dreimann Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Sveiki Es taisu php failu kas pieslēdzas mysql un nosūta visus datus uz flash beigās ir: echo "&test=$q"; un flashā ir output.text = lvIn.test; Man viss strādā ja $q ir skaitlis bet nestrādā ja tas satur info no datubāzes. ( datubāzē man ir 3 kolonnas kur ir skaitļi un teksts) Vienā pamācībā ir rakstīts "When sending back data from PHP to Flash it is often the case that we need to encode it properly using PHP's urlencode() method" šajā linkā http://us3.php.net/manual/en/function.urlencode.php ir par to rakstīts taču ļoti īsi. Kā es varu to urlencode metodi uztaisīt tam $q ??? Cik saprotu ši nau baigi grūtā lieta tiem kas php prot. Es esmu tāds iesācējs kas lasa pamācīmas :) Liels Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 echo "&test=".urlencode($q); Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreimann Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 Liels paldies andrisp Jā tagad man kautkāds teksts parādās no datubāzes. bet daud zīsāks viena rinda no 20. Un ar %20 utt. Bet tas nekas laikam jāskatās kas ar tiem arrays ir jo $q ir iekšā 20 rindas un 3 kolonas. bet man katru šūnu vajag dabūt atsevišķi :) Paldies šis ļoti palīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Masīvu tā vienkarši nevar caur GET padot. Serializē (php.net/serialize()) vispirms to. Kaut gan Flash pusē nebūs ar ko to deserilizēt. Katrā ziņā zini, ka masīvu tā padot nevar. Tev ir jāizdomā savādāks veids tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Kaut gan Flash pusē nebūs ar ko to deserilizēt. Vai tad ActonScriptam Nav metodes ar ko deserilizēt... Un vel jau paliek JESON... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Javaskriptam ir unescape. Gan jau AS arī tāds pats ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts