G-Style Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Vai kaads zin kaadu lapu netaa, kur var sponsoreet kaadus web projektus vai otraadaak- mekleet sponsorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Nez, bet ir tāds barcamp.lv un tur ir tāda fiška, kas saucas "Ideju inkubātors". Bet uzreiz pasakaku - kārtējam torrent trackerim vai CS monitoram tev naudu neviens nedos. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Style Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 Kursh Tev teica, ka es prasu naudu? :) Mayne es gribu sponsoreet. Un ne jau projektus LV publikai. Kaa arii lai kkaadu trackeri vai monitoru uzmociitu liekas mega-liidzeklus gan jau nevajag. P.S Andrisp- es neemsu kaarteejais cs-ists,taapeec nevajag uzreiz taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ...vai otraadaak- mekleet sponsorus. Manai ausei tas ir tas pats, kas "ir tāds saits, kur var dabūt naudu (sponsoru) projektam ?" :) Bet nu lai nu paliek. Un par to CS - atvainojos, neņem pierē :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Style Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 tas bratcramp izskataas kkaads craps,kur veel ieksaa iepiits dr.lv Ne,ne,ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Argumentācija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 imho barcamp normāls projekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Paulinjsh --> NU nee nedomaju viss... Galvenais Sponsors ir Draugiem.LV .... Tas izsaka visu.... (samaksasim par ideju 5K USD$ ) .... tjipa realizacijai.... Kamer tu vinju megjini biidiit... vinji jau palaidushi ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Grey_Wolf, esi konspirāciju teoriju piekritējs ? :) Un draugiem.lv nemaz nav galvenais sponsors. Tas vispār ir bērnišķīgi - nolikt kaut ko tikai tāpēc, ka tam ir saistība ar draugiem.lv. Pat nepasakot, kas tad tāds ir slikts tajos draugiem.lv ("Tā ir daudzu nenobriedušu pokemonu tusēšanās vieta" nav arguments). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Grey_Wolf būtu apmekējis tos pasākumus un interesējies, tad varbūt mazāk slimotu ar visādām nospert ideju slimībām :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) Tas vispār ir bērnišķīgi - nolikt kaut ko tikai tāpēc, ka tam ir saistība ar draugiem.lv. Slikts --> Vinju darbibas stils.... (Informacija izplatas Ne tikai I-Neta, bet arii Realaa KOMERC videe....) Nedoma ka man ir POKEMONA vecums... Gandriiz par 100% esmu parliecinats ka Esi Jaunaks par mani... Paulinjsh --> Es neslimoju , Esmu to piedziivojis uz "Savas aadas"... ta kaa ... Edited December 19, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Grey_Wolf, es nedomāju, ka tev ir pokemona vecums. Es tikai saku, ka nepamatoti nolikt kaut kādu pasākumu tikai tāpēc, ka atbalstītājs ir draugiem.lv, ir muļķīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Bet zagšana ir itin visur.. tas ir fakts. Zog visu un vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 andrisp --> nu ok. ok. [/flame OF] ... Vien zinot draugiem.lv menedzmenta idejas & vinju pieeju... ---- Projekta ideju jau parlasiju.... tik tas ir derigs MAZIEM projektiem.... Ja buss patiesi Forsha ideja.... tad , kada garantija ka nepateiks..... + Vai izlasiji noteikumus??? + Vai apskatiji kadas garantijas vinji dod? ---- Noteikumi : Pretendentam uz uzvaru jaiesniedz Bznes Plans uz 5-7 lapam (nu daudzmaz sakarigs apjoms) Garantijas === 0 ..... Ja nu uzvaresi tad VARBUT !!! dabusi nelielu finansejumu... (50$ / ups to 500$) ..... (galvena balva 5K$$)... ---- Tatad , parejie parakstiis Ligumu, ka IDEJAS pieder Organizatoriem (Ja nevinee)..... ----- P.S. Tas tomer ir Bizzness.... --------------------------------------- Parlasi visu to uzmaniigak........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Nja, ponts rakstīt biznesa plānu un iet mēģināt laimi konkursā, un atdot viņiem visu, lai tā vietā aizietu uz banku un bīdītu pats visu. Khe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts