lizard Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Atri bez gariem penteriem. Man ir nepiecieshams kads kas uzkodes saitu lidzigu ss.lv, velos kvalitativu darbu tadelj rakstat tie kam tas tiesham ir pa spekam. Jo tada lapa slepj sevi daudzas viltibas. Piedavajumus sutiet uz artursc@one.lv Parejais caur mailu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Nu varēji uzreiz norādīt budžetu, lai zin, sūtīt @ vai nē. PS: Pats esmu pielicis nedaudz roku šim projektam, un varu pārliecināt, ka jebkurš kreatīvs/domājošs koders to uztaisīs. Tur NAV nekā tāda īpaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Redzi kur ir akjis. Es zinu cik maksa vinja izveide. Bet es arti zinu ka bus cilveki kas bus gatavi pa mazakam naudam taisit. Tadelj samaksa tiks apspriesta individuali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Bāc... nu kārtējais čakarētais. Atceries vienu likumu: Lēti.Ātri.Kvalitatīvi - izvēlies tikai 2 no tiem. basta. nav ko te makaronus karināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Leti - vienam 2k ir maz, otrs bus gatavs pa 500 taisit. Atri - vienam nau darba un vinsh pa menesi uztaisit var, cits lidz vasarai var taisit un neuztaisit Kvalitativi - Nu to vares pateikt tikai stradajot ar cilveku. Es zinu ka visus tris es nedabushu. Bet es nevienu ne4akareju, es vienk negribu ka lai sanak ka iepriekshejo reizi. Kad atri un leti gribeju, bet tagad man jau 6 nedelju vieta taisa 4 meneshus... Varu pateikt ka maksat esu spejigs ta nav problema, un projekta laiks nav noteikts vienigi prasiba butu lai tiesham butu kvalitate.! Edited December 18, 2007 by lizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Es zinu cik maksa vinja izveide. Bet es arti zinu ka bus cilveki kas bus gatavi pa mazakam naudam taisit. Un tā nav čakarēšana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Velme neizteret parak daudz Ls ir chakareshana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Projekta iebuksēšana atkarīga no: - sūdīga specene - sagatavo to, ja tev tādas nav. (nebūs ne termiņā, ne kvalitātes) - nepareizi aprēķinātais termiņš (šādu projektu no pirksta izzīst nevar, paņem kādu haltūru pie proj. vad.) - nepieredzējis koders (laiks/kval.) - personiskas problēmas koderim (tas tomēr ir frīlančers, rēķinies ar to) Ja tu neatrisināsi visas šīs te problēmas, bēdīgs iznākums būs tik un tā. Personīgi arī es prasītu ne mazāk par 5kLs, jo ir pamatdarbs (nebūs ātri) + prasi kvalitāti. Forsētais/neizgulētais koders ir sūdīgāks par nepieredzējušo. Jedzīgais risinājums tev - iet uz firmu! Vismaz juridiski varēs plēsties cik uziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Velme neizteret parak daudz Ls ir chakareshana? Čakarēšana tādā ziņā, ka tu meklē kādu vientiesi, kas baidoties nosaukt par lielu cenu, nosauks mazāku nekā par tādu reāli viņam vajadzētu prasīt. Bet nu labi - visām monētām ir divas puses. Edited December 18, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Iesakiet kadu normalu firmu tad? Labi lai nebutu parpratumi sakuma likme 500Ls Ja kadam kautkas nepatiks var pakluset! Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Cik līdzīgu ss? *Kādas ir iespējamās lietotāja funkcijas - pievienot sludinājumus, dzēst, personīgais profils ar sludinājumu menidžēšanu, attēlu pievienošana, ... , utt? *Admina pusē - kategoriju rediģēšana, reklāmas banneru sistēma, jauno sludinājumu pārbaude, utt, utjp? *Vispārīgi - īsziņu apmaksu sistēma, ... ? Ja ir kaut kāds principiāls funkciju aprakst var ielikt šeit, vai, ja negribi, tad atsūtīt uz betons45@inbox.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Labi lai nebutu parpratumi sakuma likme 500Ls Ja kadam kautkas nepatiks var pakluset! Es tikko gandrīz izspļāvu tēju pa visu monitora ekrānu. Tagad sēdēšu un paklusēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Nav specenes, nevar izvērtēt cenu par kādu piedāvāt kodēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Būtībā vispār neiesaku sieties, diezgan liela pārliecība, ka būs negatīva pieredze. 1) Nopietns cilvēks ietu uz nopietnu kantori vai arī meklētu kādu lētāku, bet nesietos ar programmētāju pa taisno 2) Uzreiz var redzēt, ka zin cik maksā, bet maksāt to īsto summu nevēlas 3) Gribēs pēc GettingČakarēties metodes, varēsi divus gadus bakstīt to kodu, jo šis pats nezin ko grib un jau bez specenes kaut ko mēģina sarunāt. P.S. Neviens, kuram ir nauda, lai kaut ko darītu nemētājas ar to, ka viņam tā ir. Tak sviests... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts