Jump to content
php.lv forumi

Facebook par 1000$?


NiTrino

Recommended Posts

http://www.getacoder.com/projects/social_n...book_63913.html

 

wtf?

 

Un es biju domaajis ka TUR koderiem maksaa vairak :)

Ja palistee tos piedavajumus, daudz taadu. Kaut arii LV taas cenas uz izstraadi baigi leekaa, bet manuprat jebkuram kam ir aptuvena nojausma par darba apjomu diez vai sheit uznjemtos taisiit facebook klonu par 1000, pat 3000$.

 

Nu tas taa, IMHO

 

Edit: Average bid amount: $2,888.86 Average delivery time: 39 Day(s)

Edited by NiTrino
Link to comment
Share on other sites

takš nav jāuztver katrs sludinājums tik burtiski..

Tirgus pats kontrolē cenas.

 

Protams, gabaldarbā minētais projekts nemakša 1000Ls .. protams var uztaisīt puspabeigtu, netestētu un neoptimizētu saitu... socialkas parasti ir mega-projekti un agri vai vēlu pasūtītājs aicinās kādu optimizēt.. izmaksas 10x-kāršosies, jo visticamāk būs koda pārrakstīšana. (labs kods maksā labu naudu)

Link to comment
Share on other sites

Tur tak bido kaut kādi indieši un ķīnieši, kas par to naudu var dzīvot pusgadu, ja labi grib var pusgadu dzīvot :D

Tāda lūk ir konkurence! Bet diezvai viņi var piedāvāt kvalitatīvu produktu - mēs taču visi zinam, kādas preces, piemēram, Ķīna ražo ;)

Patiesībā, ja cilvēks zin šitādā līmenī, viņam nav jāsēž mājās un jāvergo pa kapeikām... Drīzāk jau kaut ko uzmohļī un dabū naudu un 100 punkti, ka tas ir kāds indietis, kurš sēž savā zaru būdā, rij katru dienu rīsus un strādās caurām dienām un naktīm, savus pamatus zinādams programmē uz sava 1998. gada kompja! Un kāda tur kvalitāte, ja viņam, piemēram, 1x dienā jāiet tīrīt kūti, tad jāiet uz lauka palīdzēt vecmammai novākt rīsus un no rītiem jāgana govis?

 

Visvairāk šajos bidos es neizprotu tos, kas tur tos projektus piedāvā - vai nu viņi ir galīgi debīli vai arī vienkārši viņi ir starpnieki un gatavi pasūtītājam nodot sūdu tālāk, sev paturot starpību...

 

Un jārēķinās, ka supports nekāds tādam projektam nebūs un viņš nobruks ātri vien un tad arī pasūtītājs sapratīs, ka būs izsviedis vējā 1000$ un paņems uzreiz kādu firmu, kas viņam dos garantiju un uztaisīs projektu par 10'000$ (knauzers tak atradīs pašu lētāko firmu, ar ko var noslēgt līgumu ;)

Link to comment
Share on other sites

var, bet tas būs "tjapļap" ...

 

Google formu + 1 tabulu pa kuru meklēs arī var uztaisīt 1 dienā... bet vai tasstrādās tik ātri, tas jau ir cits jautājums.

Principā, kāds pieprasījums (nedetelizēts), tādi arī piedāvājumi (lēti)

Link to comment
Share on other sites

nu un ko tu ar to gribēji pateikt?

Skaidrs ir viens.. daudzi web koderi vienmēr piestrādā... (lielo kumosu apēd darbadevējs)

Labāk uztaisīt N lētos un priecāties, nekā nenodempingo/nedabūt lielo projektu un sēdēt badā.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...