Jump to content
php.lv forumi

Mazs ,mazītiņš portāliņš! :D


iall

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nav nekāda "mazmazītiņa portāliņa"! Ja ir portāls, tas ir pietiekami liels projekts - jo tas ir daudzfunkcionāls un jebkurā gadījumā - tai jābūt papildināmai un administrējamai sistēmai!

Es saprotu, ka cilvēkam vai nu naudas nav vai arī žēl naudas, bet vārda "portāls" vietā pasakot "portāliņš" cenu nesamazinās, ja nu vienīgi kāds muļķis uzķersies...

Link to comment
Share on other sites

Par cenu runājot! Pēc minētā apraksta, varu piedāvāt savus variantus, visi varianti ar nosacījumi, ka dizains jau ir, jo dizainu netaisīšu:

1) izmantojot gatavu open source sistēmu un pielāgojot iespēju robežās Jūsu vajadzībām - 500 Ls un uz augšu!

2) ja portāla prasības ir tik stingras, specifiskas un augstas, ka nevar izmantot gatavu sistēmu, tad 1000 Ls un uz augšu!

Link to comment
Share on other sites

Uzbliezt no opensource? Protams, uzbliezt defaulto installāciju ar tēmu un ieinstallējot attiecīgos moduļus - es prasītu tik pat! Bet tu rēķinies ar testēšanas garo laiku, kas ir vismaz tikpat garš, ja ne 3x garāks kā izstrāde un tev visā tajā jābūt iekšā un jāpilda viss, kas prasīts? Vai arī tu domā, ka uzrakstot mysql_connect atrisinās problēmas ar datubāzi un līdzīgi arī ar citām lietām? ;)

Pa 250 Ls var uztaisīt tikai arī 250 Ls vērtu portālu un mēs labi zinām vai pat nezinām, kāds portāls var sanākt par 250 Ls...

Link to comment
Share on other sites

Kavacky - vai tad tu nezini, ka ja klients tev kā programmētājam paprasa gatavu produktu, kurā var darboties vienkārši caur administrācijas sistēmu, tev ir jāpiedalās arī testēšanā? Jo citādi, ja kaut kas nedarbosies kaut kur kaut kas nebūs pamanīts - prasīs palīdzību izstrādātājam tā ka ne? Testēšana, manuprāt ir darbs, kas prasa laiku un pacietību, jo tajā skaitās arī bugu labošana, problēmu risināšana utml. Labi ir, ja klients ir tāds saprotošs, ar kuru var vienoties, nevis tāds idiņš kā dažs labs šī topika sākumā, kurš uzskata, ka par lētu naudu var visu nopirkt un neierubās, ka programmēšanā arī sīkumi rezultāta ziņā var prasīt lielu darbu programmēšanas ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Labi ir, ja klients ir tāds saprotošs, ar kuru var vienoties, nevis tāds idiņš kā dažs labs šī topika sākumā, kurš uzskata, ka par lētu naudu var visu nopirkt un neierubās, ka programmēšanā arī sīkumi rezultāta ziņā var prasīt lielu darbu programmēšanas ziņā.

Protams ,ja arī porgrammētājs ir tāds auns tad labs nekas nevar sanākt!Es neprasīju lai man kāds ko taisa ,es prasīju kādas varētu būt aptuvenās izmaksas!Jā ,vainīgs ,šādus ,tādus vārdus nepareizi uzrakstīju ,bet nevajag jau uzreiz morāli graut.Tāda sajūta ,ka programmētāji ir intelektuālākie ,adekvātākie ,gudrākie cilvēki uz pasaules!

 

Piedodiet ,bet tā tas ir!

 

Tā nav morāles lasīšana ,bet tas ir nesmuki no Jūsu puses.Nu Jūsu puses teiktais (varu iedomāties) - A ko citu Tu gaidīji?

Edited by iall
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...