Jump to content
php.lv forumi

Jaunumi


Recommended Posts

Tad, nu, ir nākuši klāt daži jaunumi. Forumi ir apgreidoti uz pēdējo versiju. Starp citu, amizanti ir tas, ka vairs nav pieejams licences veids, kuru mēs iegādājāmies pašos pirmssākumos - mūža licence.

 

Tēma ir nomainīta uz kaut ko manā uztverē interesantāku un kontrastaināku. Logotips ir, lai arī parasts, bet vismaz nav noklusētais :)

 

Vēl diezgan kardināli ir mainījis paste.php.lv izskats un ir nākusi klāt maza papildus funkcionalitāte. Vizuālas izmaiņas (dizains tika likvidēts:). Vairāku sintakšu atbalsts (ne tikai PHP). Te ir redzams Paraugkods, kuru var apskatīt ij kā php, ij kā html, ij kā javascript, ij kā css. Bet, varbūt negribās krāsojumu? Skatāmies, kā parastu tekstu.

 

Par turpmākajiem plāniem - pašlaik nav skaidrības. Ar kolēgām pie tā tiek strādāts. Iespējams, ka php.lv apsavedīsies ar ko jaunu, taču tas, visticamākais, tiks taisīts uz esošā foruma bāzes (no izstrāžu viedokļa - foruma paplašināšana ar papildfunkcijām ir iespējama). Papildus ir domas par forumu reorganizāciju, apvienojot forumus, kuras pašlaik varētu apvienot.

 

Pirmais vēstnesis ir sindicētās PHP ziņas - atsevišķs forums šīm vajadzībām. Ir doma mazliet uzlabot RSS savācēju, lai varētu filtrēt pēc tagiem, jo ir daudz labu blogu, kuri raksta ne tikai par PHP.

 

Un vēl kāds jaunums, kurš gan nav tiešā veidā ar PHP saistīts - ir uzradies vietējais MySQL spogulis tiem, kam sliktas ārzemes: mysql.php.lv. Spoguļots, tiesa, tiek tikai izstrādātāju saits (dev.mysql.com/), kurā ir atrodama izstrādātājiem noderīga informācija, lejupielādes un manuāļi. Kā arī vēl šis tas. Tiek atjaunots reizi trijās stundās.

Link to comment
Share on other sites

par paste.php.lv ..

IMPHO pie rindinju numeracijas tomer vajadzetu citu krasojumu / fonu ... gari kodi gruuti lasaas, taas rindu numeracijas mazliet maisa.., a bez vinjam neviemer var saprast par ko autors runaa (atbildot uz postiem)

+ "teksts pedinja" spilkti sarkans --> uz pelekaa mazliet griezj aciis

P.S. bet nu tas taa... vispar krasojums ir OK --> noderiigs...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...