Runciitis Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 Uzrakstīju PHP kodu, bet tas nezinu kāda iemesla dēļ nelasa un/vai neparāda datus... Skripts atrodas: http://paste.php.lv/807 Lūdzu palīdziet... :( :( :( :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted February 29, 2004 Report Share Posted February 29, 2004 paskaties tev tur $alaiks bet jaabuut $laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted March 1, 2004 Report Share Posted March 1, 2004 print() vietā iesaku izmantot echo(). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 1, 2004 Report Share Posted March 1, 2004 print() vietā iesaku izmantot echo(). pilnībā piekrītu. Kapēc: 1) īsāka rakstīšana (i.i. VenPadā izmantojot Ctrl+Up) 2) ar echo raxtīt paliekošo izvadinformāciju, ar print un paveidīgiem (print_r()) - debugošanas infor (ņu, piem. lai paskatītos, kāda vērtiba ir šamajam vai jamajam variāblim). 3) print un paveidīgie (sprintf, printf un kā tur vēl) ir daudz jūtīgāki pret atstarpju u.c. speczīmju lietošanu - ja echo izvada izvadu un ļauj pašam pārlūkam to nowrapot, print bieži "iededzina" speisus ar "nestandarta" charkodiem un ierakstīts gestbukā garš teikumiņš izlaužas cauri box-elementa noteiktām robežām pēc savas vēlmes to paplašinot pa labi un vienā rindiņā. tas nu tā, t.s. code manifest daļiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chickenz Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 Varbuut kljuudos bet kauta kas naf ar loginu es parasti raxtu shitaa: mysql_connect("localhost","logins","passw") or die("blje smird!!! :blink: "); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 Varbuut kljuudos bet kauta kas naf ar loginu es parasti raxtu shitaa:mysql_connect("localhost","logins","passw") or die("blje smird!!! "); tu raxti shitaa Varbuut kljuudos bet kauta kas naf ar loginu es parasti raxtu shitaa: mysql_connect("localhost","logins","passw") or die(mysql_error()); lai redz kaas par kljuudu!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts