andrisp Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nemec, tad jau uz tualeti tu arī vairs neej, ja? :) Neviens taču tev nemaksā par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nemec, nu tad uzskati iztērēto laiku par riskantu ieguldījumu savā nākotnes attīstībā, ja vien neesi gatavs uzņemties tādu risku un riskēt ar 15-30minūtēm.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) dīvaini tev salīdzinājumi. no tualetes es gūstu apmierinājumu. bet uzrakstot vēstuli, man no tā ne silti ne auksti. un pie tam vēstuli jāraksta gandrīz katru reizi jaunu (atkarīgs no darba, kur gribi iekārtoties). v3rb0, man tas nav 30 min., man tas var aizņēmt stundas, tad vēl jāaizsūta kādam pielabot. latviešu valoda man ir tikai trešā valoda Edited May 13, 2008 by nemec Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) LOL, kā diez jums patiktu, ja pārtikas veikalos visas cenas būtu jāprasa pie kases? Kas i? Izvēlējies produktu un tad ej pie kases uz paprasi, ja nepatīk cena, nes atpakaļ. Cienīsim otra laiku un lūdzu norādīsim iespējamo samaksas intervālu. Vai arī tas ir tik zems, ka kauns to publiski izlikt? Edited May 13, 2008 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ja jau ar līdzībām tad līdzībām - ja tev piedāvā haltūru, tad tu arī uzreiz spēj pateikt aptuveno cenu par to, pat neiepazīstoties ar tā specifikāciju utt ? Ar to domāju - arī darba devēji negrib saukt konkrētus ciparus, nezinot kādi darbinieki pieteiksies. Protams, var jau nosaukt intervālu, bet vai no "400-1000" ir liela jēga ? :) Manu prāt, tas ir tas pats, kas nepateikt neko. Bet nu vispār jau es atbalstu apmaksas pieminēšanu sludinājumā - bet nepārdzīvoju, ja nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=9415 Ja nemaldos, tad ir jau noskaidrots, ka šitais džeks ir limonādnieks, kuram pat nav naudas ne tuvu minimāli nepieciešamajai summai šim projektam! Tā, ka varat neiespringt un velti netērēt laiku! Protams, varat arī to tērēt, ja vēlaties! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appaz Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 varu apstiprināt Robis augstāk minēto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 Es tikai brīnos, kur šie mākoņu stumdītāji šai valstī rodas - tik daudz kā sēnes pēc lietus! :) Laikam neapzinās ne aptuveno darba apjomu, ne to, cik kas maksā IT sfērā! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Robi, ir tacu tadi cilveki, kas doma, ka kads izdaris to viniem par kapeikam ... piekritu tavam teiktajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Savukārt es tikai brīnos, ka tu nevari mierā likties. Laikam neapzinies, ka tukšu vārdu rakstīšana vienā forumiņā nemainīs lietas būtību ne par mata tiesu. Ja gribi ko mainīt - tad rādi to ar savu attieksmi, ar darbiem, nevis ar vienas un tās pašas tēmas kulšanu visos topikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 http://www.cvmarket.lv/41973 beigās ir visi cipari pateikti!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 "jo mums nav vajadzības reklamēties" -> Ķipa baigais prikols iet uz noname organizāciju, kura kautrējas atklāties, lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinatnieks Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=11091 Firmu aizmirsa pieminēt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Lattelecom! neaizmirsa gan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Sadarbība, nevis darbs tur ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts