Jump to content
php.lv forumi

darba sadaļas offtopiks


Robis

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=11540

 

Neprasiet par atalgojumu. Neko nevaram solīt, kamēr neesam iepazinuši pretendentu, taču tas nebūs ne smieklīgi zems, ne neadekvāti augsts, viss atkarīgs no tevis paša. :)

 

Smieklīgi zems - 200 Ls uz rokas, neadekvāti augsts - 1000 Ls uz rokas, izvelkam vidējo - 600 Ls uz rokas Java programmētājam - urrāāāā!!!

Link to comment
Share on other sites

Grūti spriest. Finansiāli nodrošināti mēs esam, uz pārbaudes laiku kaut kādam ģēnijam bubu jeb Mārtiņam Možeiko (kurš par tādu ir dzirdējis), varētu būt ap 500 lati. Tālāk atkarīgs no paša. Nav jau arī te nekāda Amerika.

source

Kas par sviestu... Pričom es esmu ģēnijs?

Un, Zandi, neņem ļaunā, bet vai tu nopietni ceri atrast sakarīgu Java programmētāju par 500Ls? Tu jau zini, ka es Javu negribu redzēt tāpēc, ka man tā nepatīk, nevis atalgojuma dēļ. Bet nu cerēt par 500Ls dabūt normālu Java programmētāju (nevis studentiņu-iesācēju).. ir visai pārgalvīgi. Ceru, ka tu saproti, ka atalgojumam par kuru tavs darbinieks ir gatavs strādāt ir visai tiešs sakars ar rezultātā radušos koda kvalitāti.

 

Nu, padomā reāli, kāda ir garantija, ka ģēnijs, arī būdams ģēnijs, nedzīs luni?

Tas ir visai atkarīgs no konkrētās situācijas un darba devēja. Ja darba devējs neinteresējas un nenodrošina produktīvu vidi, tad jebkurš dzīs luni. Turpretī ja darbs ir interesants un stimulējošs, tad kāpēc gan gribētos dzīt luni?

(saku iz pieredzes)

Link to comment
Share on other sites

Tak stundu atsēdētāju netrūkst. Tā laikam ir iedzimta kaite un man pagaidām nav idejas, ko tādam varētu dot kā stimulu strādāt.

 

Neiet runa par to, ka es gaidu, ka kāds profesionāls javas programmētājs tagad nāks pie mums, pametot savu iepriekšējo nodarbošanos. Man der arī tie studentiņi - iesācēji, galvenais, lai es viņos saskatītu potenciālu. Ja programmēšana ir asinīs, neredzu problēmu dot iespēju studentiņam - iesācējam nākt pilnveidoties.

Edited by Zandis Murāns
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

300-450 Ls - alga ir OK! Medicīnas māsa saņem mazāk un, kas ir pats galvenais - sētnieks var nopelnīt vairāk! (ja strādā 3 objektos, parasti vienā jāstrādā līdz 3 stundām dienā) ...

Nē, nu malači čaļi! Malači, ko lai saka - ja būtu vairāk tādu kā jūs, mazāk latviešu būtu aizbraukuši uz Īriju un citām ārvalstīm strādāt!!!

Link to comment
Share on other sites

Ja vajag atvērsim biroju arī Īrijā, varēsi braukt tur strādāt!

Manuprāt, ka vakance studentam, kas negrib dzīvot uz tētuka rēķina, ir pat ļoti ok. Kosmonauti lai lido kosmosā, pārējie tusēsies te pat - uz zemes.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...