Jump to content
php.lv forumi

darba sadaļas offtopiks


Robis

Recommended Posts

  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=11211

 

Tāds SIA BALTIC ITWEB nemaz neeksistē vai arī ir vakar reģistrēts. (ja jau nav uzņēmumu reģistra datu bāzē vēl)...

 

Diez kurš idiņš ies uz tādu uzņēmumu? Liepājā vidēji varbūt atradīs 2 klientus mēnesī, katrs būs gribēs mājaslapu par 300 Ls (kopā).

 

Beidziet tak mānīt cilvēkus vai arī sakiet konkrēti, cik plašs jums ir klientu loks vai arī ir sagrabinātas kapeikas kādam lielākam projektam?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, bik pārspīlēju par tiem 2 klientiem mēnesī. Es domāju, normāls un ikdienišķs mēnesis Liepājā būtu ar 1 klientu, kurš ir gatavs nolikt 200 Ls kopā, bet ekstrēmi veiksmīgs, ja mēnesī uzrastos 3 klienti, no kuriem, viens piemēram, ir gatavs no maciņa izvilkt 150 Ls, viens atkal 300 Ls, bet kāds arī gatavs izšķērdēt "veselus" 400 Ls. Tik un tā nesaprotu, kā tur var 400 Ls alga NETO sanākt! :)

Es tik tā - dzīves reālitāte. ;)

Link to comment
Share on other sites

vai kods ir kaut kāda prece, ko ir jāved. kāda klientam starpība, kur kodē tās lapas, vai pie sevis pagrabā vai arī pludmalē ar meitenēm.

bet ja neskatās tik primitīvi kā parasts darba devējs, tad ne visus projektus taisa klientiem (ar biznesloģiku - uztaisam un pārdodam).

programmētājs taču var uzkodēt da jebko, un ja darbadevējs nemāk to izmantot, nu tad pats vainīgs. un nav liela starpība kur viņam atrodas ofiss.

vai kādam interesē kur ir google ofiss? man liekas ka nē.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...