Jump to content
php.lv forumi

darba sadaļas offtopiks


Robis

Recommended Posts

  • Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i-veikala cena sakot kaut kur no 2 000 ls - .... skatoties ko klients grib

 

atliek ceret, ka kadam vnk ievajadzesies steidzami nauda, un vinsh piekritis sim darbam

Edited by 777
Link to comment
Share on other sites

Jau kuro reizi atgādinu - ja nav ko teikt, tad nespamojiet darba sadaļas topikos! Ja nav nekas konkrēts sakāms par piedāvājumu, tad lūdzams atturēties no "kā būtu, ja būtu"-sērijas izteikumiem.

Link to comment
Share on other sites

Rīgā tomēr ir satiksme un slikts gaiss...

 

1) Labam programmētājam + vēl ar sakarīgu darba deveeju, vareesi izvairiities no sastreegumiem, braukt uz darbu kad nav taadu... jeb vienkaarshi briivo rezhiimu ;)

 

2) ja seedi pie PC un programmee, kur tev tur var buut satiksme? sliktaakajaa gadiijumaa aatraaks nets buus Rīgā, nekā kaut kur citur ;)

 

3) par gaisu tas pats :D pie sava pc, vari tik pats vien sabojaat gaisu :D bet nu ok ;) Rīga jau nav tā sliktākā (labākā arī nav - zinu, neesmu dzimis rīdzinieks, tapēc pēc iespējas braucu nedēļas nogales pavadīt kaut kur citur ;) ), aizbrauc uz Honkongu un tad runā :D

Edited by darksign
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=10427

Izteikšu arī savu viedokli! (kaut gan šeit ļoti bieži neļauj izteikt viedokli un pārliecību, pat ja tas ir absolūti likumīgs)

 

Tātad, galvenais par to "anonīms uzņēmums":

 

Manā uztverē, ja uzņēmums pie darba sludinājuma nenorāda, kas tas ir par uzņēmumu - nosaukums un vēlams arī adrese - tad ir divi varianti:

1) šis uzņēmums izvairas no nodokļiem vai nepilda citas saistības, kas liedz tam sevi atklāti reklamēt. Varbūt arī slēpj pagātnes pieredzi.

2) šis uzņēmums slēpjas no konkurentiem.

 

Runājot par kritiku - acīmredzot, dažs labs nesaprot, ka kritika ir normāla demokrātijas parādība un ja tev nepatīk, ka tevi kritizē, nekāp uz skatuves vai nedari tādas lietas, par ko vispār iespējams kritizēt. ;)

 

Beigās gribētu piebilst, ka darba likums tomēr ir sarakstīts par labu darba ņēmējam - tā tam tas arī jābūt, jo darba ņēmējs parasti ir cilvēks, kuram alga ir vitāli svarīga, savukārt uzņēmējs pats uzņemās risku un apzinās ko dara un cer, protams, uz daudz lielāku peļņu nekā alga. Un neaizmirsīsim arī to, ka šajā mežonīgajā austrumu valstī darba spēka izmaksas parasti regulē tirgus... PAR LAIMI! Jo, ja nebūtu iespējas masveidā izbraukt uz Eiropu un pasauli strādāt, ko arī liela daļa dara, darba ņēmējs joprojām tiktu pazemots bez kompromisiem šai valstī...

Link to comment
Share on other sites

Ja firma negrib afišēties, tad viņa ir kādu jau piečakarējusi. Ja jau tas ir staprtautisks projekts, tad sētas kantoris to diez vai dara.

CV portālos parasti it kaut kāda info par kompāniju.

"Meklējam uz patstāvīgu darbu vadošo programmētāju starptautiska portāla izstrādei un attīstībai." ko pēc ši var saprast? ka firmā strādā vēl 5 programmētāji?

 

"Jāatzīstas, ka pārāk lieli kritiķi/čīkstētāji u.t., jo īpaši tie, kas šajā forumā nevietā nopeļ darba devējus nevienam neinteresē, jo tādejādi Jūs savu attieksmi pret darba devēju un veicamo darbu jau esiet izrādijuši, kā arī piedevām savu intelektuālo līmeni, kas ir svarīgi faktori ilgtermiņa sadarbībā."

par shito nepiekriitu, jo tiek arī šeit nopeļ darba sludinājumus, strādā labās vietās un nesūdzas, ja neskaita Robi (es nezinu kur robis straadaa)...

Link to comment
Share on other sites

Nu cik var atgādināt! Vai tiešām nevar saprast, ka nevajag spamot netēmā darba sadaļas topikos... Ja nav nekas konkrēts par konkrēto darba piedāvājumu (nevis firmu, topika autoru, vai tekstu) sakāms, tad nesakiet nekā.

 

Jāsāk būs dalīt ne tikai warni, bet bani ar interevālu uz kādu mēnesi.

Link to comment
Share on other sites

ko tu tā uztraucies?

nezinu kā ir ar pārējiem, bet darba sadaļas topiki un offtopiki man ir mīļākās sadaļas. Protams ir arī citi, bet tur bieži lasīt viekārši nav ko (es saku par tādiem topikiem: help; kā uztaisīt cs monitoru un pārējo bulšitu).

 

Par sevi varu teikt, ka man ir simtiem uzņēmumu un organizāciju, kur es tik tiešām nevēlos strādāt. Kur nu vēl uz dullo braukt uz pārrunām.

Jo nav tā ka viesiem galvenais ir saņemt normālu algu, uzņēmuma brends un politika ir arī svarīga.

 

klez, es sūdzos. man jau kauns teikt cik saņemu, mazāk par pārdevēju.

tāpēc nevajag atbaidīt darbadevējus no šī foruma.

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka, ja nekā nedara lietas labā (ne-tēmas postu ierobežošanā), tad jau vairākas reizes ir pierādījies, ka topiks pārvēršas par spama midzekli - vairumā gadījumu saruna aiziet uz personiskiem apvainojumiem un uzbraucieniem. Un kuram kas tāds vajadzīgs? Atnāks darba devējs ar kārtīgu sludinājumu - paskatīsies kas par spamu tur notiekās un padomās, ka šis forums nav nopietni ņemams vērā, un aizies ar visu savu sludinājumu uz citu vietu.

Ja gribas izlādēties, tad var iet pabļaustīties delfi.lv forumos.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt darba sadaļas sludinājumiem vajag kaut kādus noteikumus. Piem ka obligāti jādefinē prasības, firmas nosaukums un jaapadomā kas vēl ir svarīgs potenciālajam darba ņēmējam. Jo firmas nosaukums ir manuprāt jāraksta. Galu galā darba sludinājums jau nav pašreklāma.

P.S manuprāt vietas.lv darba sludinājums ir ļoti labs paraugs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...