Jump to content
php.lv forumi

darba sadaļas offtopiks


Robis

Recommended Posts

  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

īstam oldskūl asp (nevis dotneta) programētājam ar vairāk par 400 latiem nedrīkst maksāt par viņu stilu vienā failā rakstīt gan css, gan sql, un visu to salikt framesetā ar 5ciem freimiem, vienu headerim, vienu footerim un 3 kolonām.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Elastīgu darba laiku. Svarīgi ir nevis atsēdēt, bet padarīt darbu. Ja pierādīsi, ka vari visu izdarīt pāris stundās, tad atlikušo dienu dari ko gribi.

shis punkts man patika. jo darbadeveejiem liekas, ja koders noseezh vairaak laika, tad vinjsh vairaak izdara.

 

Kā vienmēr - konkurētspējīgu atalgojumu. Citiem vārdiem sakot - pieklājīgu cieto algu plus pa virsu pēc padarītā un vēl biki - ja mācēs vienoties un bez ambīcijām (tipa: a es, a man) argumentēt, kāpēc gribi nevis, piemēram 500, bet 5000 Ls.

a shis man nepatiik. ja es nemaaceeshu vienoties, tad sanjemshu 200 latus. jo man ne iipashi patiik iet pie priekshnieka katru tresho meenesi un chiiksteet, ka par maz sanjemu.

Link to comment
Share on other sites

Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=9059

labi uzrakstīts darba sludinājums. man pat sagribējās pie viņiem strādāt, kaut arī darbu nemeklēju.

Gluži manas domas. Uzreiz piesaista, kaut vairāk tādu būtu.

 

Es protams nesaku ka šis ir tieši tāds kantoris bet man ir nācies strādāt ar makintošistiem/maksliniekiem/bohemistiem kam domas mainas 3 dienā un visur valda haos, tā bija elle zemes virsū.
Pie tādiem jāierodas darbā reibumā, uzlabosies saprašanās spēja.
Link to comment
Share on other sites

Manī gan tas sludinājums raisīja bažas:

 

1) Doma, ka programmētājs būs arī support cilvēks / instalētājs / sistēmas administrētājs vienā personā. Pie tam uzreiz 3 dažādās vidēs. Nezinu droši, taču tā vien šķiet, ka labi PHP programmētāji, kas būtu zinoši arī par Mac, Latvijā nav lielā skaitā.

 

2) Tas teksts par ambīcijām un algu. Citiem vārdiem, "meklējam gudru cilvēku bez ambīcijām".

Link to comment
Share on other sites

No otra topika par to, ka ASP programmētājus tagad var atrast par Ls 400 - tikko itdarbs.lv parādījās Naturalizācijas pārvaldes sludinājums, kurā ASP programmētāja sākotnējā alga norādīta Ls 250 bruto (~180 uz rokas?). Interesanti, vai kādu atradīs?

Link to comment
Share on other sites

Pārvietots no http://php.lv/f/index.php?showtopic=9059

 

Elementārs uzņēmuma IT (~10 PC un MAC) supports.
Programmētājam ar to nav jānodarbojas.
Saprast kā uzinstalēt windows un MacOSX darba staciju, savienot to kopīgā tīklā, kā taisīt backupus, kā sastellēt LAMP serveri darba vajadzībām. Par meiliem uz sitienu nevar atbildēt, bet man liekas, ka tos supportē provaideris.
Jums administratora nav? :)
...vai protat lietot klases, socketus un floating divus. Varat taisīt kaut vai ar tabulām visu struktūru.
Tas jau manuprāt ir htmlista darbs :)
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kas vainas? Pricipā nekādas. Pierasts, ka darba sadaļā tiek publicēti reāli darba piedāvājumi un nevis mistiskas sadarbības ar nezināmu iznākumu. Tas būtu kā uzlabojums (ir tādi, kam galīgi negribas šāda tipa sadarbības filtrēt - pēdējā laikā tādu ir visai daudz).

 

Ja ir baigā ideja, neredzu iemeslu atrast naudu kodera algošanai, kas varētu būt lētāk kā dalīties peļņā no baisās idejas :) Ja tomēr tā nav, tad ideja varbūt nav tik baisi laba?

Link to comment
Share on other sites

Ja nu peļņa nebūs ?

Es tavā vietā ietu pie naudīgs tēvoča izstāstītu ideju, paprasītu naudu lai samaksātu dizainerim, programmētajam, marketingam utt. ja ideja ir laba tā atpelnīs sevi, varēsi atmaksāt tēvocim naudu ar procentiem nopirkt sev Bentliju un piedalīties ar interneta biznesu saistītās konferencēs un stāstīt kā nopelniji pirmo ziljonu. Ja ideja ir kārtējais sociālais tīkls, interneta veikals, sludinājumu portāls vai kas cits n iksajā reizes izspēlēts projekts cietīsi neveiksmi, nebūs naudas ko atdot tēvocim ... lauzts deguns ... slimnīcas palāta ... biļete vienā virzienā uz Jaunzelandi ...

Edited by localhero
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...