iall Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Labs vakars , kā Jūs piemēram zinat ,kādas funkcijas izmantot tādai vai tādai darbībai?Ja piem. es tiko esmu sācis mācīties php?Jāķemmē cauri manuālis un viss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Gribēju caur text formu pievienot no yūtūbes embed kodu un lai smuki parādas mājas lapā ,bet ,es ,man liekas ,ka ātrāk nomiršu ,nevis kko tādu izdarīšu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ja gribi kko ar masīvu darīt - izlasi visu sarakstu array. Ja ar teksta rindiņām - izlasi par stringiem. utt. Kaut kas paliks galvā, kaut kas nē, nākamreiz atkal pārlasīsi utt, kamēr daudz maz būs zināms kādas funkcijas pieejamas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Izmanto manuāļa meklēšanu. Padomā kā to fišku sauc angliski un ieraksti meklēšanā. Vai arī gūgle: iedomājies kā tas nosauktos angliski, ko gribi darīt un pievieno, protams, klāt "php". Un priekš tā, ko tu gribi izdarīt, neeksistē nekādas speciālas funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Nevarētu būt ar POST un GET (Tāds minējums)? Pagūglēšu ,paskatīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Nu visparastākā HTML forma un PHP pusē $_POST mainīgā "apstrādāšana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Ņēmu piemēru no w3schools.com. Tikai jāizdomā kā saglabāt kādā datubāzē! Izštukošu! EDIT: Varētu šādi ,tikai jāsāk darboties! w3schools.com Visu laiku mocos ar šo un kā nesanāk tā nesanāk :D CREATE TABLE ash ( autors varchar(15), kods varchar(15), ); Edited November 13, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Kas tieši nesanāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Es to izdarīju!Nekad nebūtu domājis ,ka es ar saviem spēkiem varu to panākt! :) :) :) :) :) :) Paldies Jums visiem kas palīdzēja :* P.S. - Tagad tik jāizdomā kā izdzēst! :D Itkā šādi: mysql_query("DELETE FROM embed WHERE kods='UN JŪTŪBES EMBED KODS?'"); <-- Man ir divi lauki ,viens ir "Autors" un otrs ir "Kods".Tur kur kods - tur es ieliku jūtūbes embed kodu!Tagad man tas viss garais jūtūbes embed penteris būs jāraksta lai izdzēstu?:D Ceru ,ka sapratāt! Edited November 13, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD HamsteR Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Labs vakars ,kā Jūs piemēram zinat ,kādas funkcijas izmantot tādai vai tādai darbībai?Ja piem. es tiko esmu sācis mācīties php?Jāķemmē cauri manuālis un viss? Tas pienaks ar laiku programmejot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Varbūt varētu to štelli kautkā ar id uztaisīt lai arī vieglāk pēctam būtu izdzēst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 nuja. izveido vēlvienu lauku - id, uztaisi to par auto_increment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) manuprāt pareizie soļi: 1) html 2) xhtml 3) css 4) php post, get 5) mysql insert, update, delete 6) viesiesu grāmata 7) login utt.. Edited November 14, 2007 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 A kapēc ne otrādi? :) Izdomājam vispirms ko mēs gribam uztaisīt un tad sākam to mēģināt skatoties uz sampļiem.. Nav jēgas būt html ekspertam un css guru (protams jauki) ja gribās guestbooku bet iepriekš jāiekaļ xhtml :) Proti ja ir vēlēšanās (un lasītprasme) var visu (pamazām) apgūt vienlaicīgi, jo neviens no elementiem/tēmām nav obligāti pakārtots otram, manuprāt. Svarīgākais ir saprast principus nevis obligāti zināt sintaksi no galvas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts