Jump to content
php.lv forumi

__autoload() - kur likt?


Recommended Posts

Nu it kā jau tas nekas. Nenormāli strikti jau arī visam nav jābūt. Un nav jau arī tā, ka tā funkcija netiek izsaukta. Tu viņu manuāli neizsauc, bet PHP interpretātors gan (šeit gan varu samuldēties kā tas tieši tehniski apakšā notiek).

 

Iesaku likt turpat, bet nodali to no pārējām funkcijām ar kāda aprakstoša komentāra palīdzību.

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Jautāju, jo atceros reiz tādu rakstiņu kaut kur. Man šķiet, kaut kas par notrulināšanos bija. (;

 

Bet, manuprāt, to tā fīča visvairāk noder tieši zaļiem analfabētiem, kuri nespēj uzskaitīt, ko viņiem vajag inklūdot un ko ne. Pie normālas organizācijas es neredzu vajadzību pēc tādas.

Link to post
Share on other sites

Jocīgs domu gājiens. Tu arī masīvus ar caurstaigāšanu salīdzini tā vietā, lai izmantotu array_intersect (piemēra pēc)?

Jebkurā gadījumā, ja ir tāda iespēja, tad nafig rakstīt savas "krutās" piecas rindas, vienas vietā?

Link to post
Share on other sites

__autoload imho tieši ir labi lietot, jo palielina performanci - neinklūdē visus iespējamos failus, bet gan tikai tos, kuri patiešām vajadzīgi. Tb ja kāda klase instancēsies tikai vienā gadījumā (if nosacījumā kautkādā, piemēram, pie kļūdu paziņošanas), tad tā ielādēsies tikai tai vienā gadījumā, nevis katru reizi, kad lapas skripts izpildās.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...