jurchiks Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 1. Muļķības. Ja gribi vairākās valodās, vairākas valūtas un tiešām pareizi, tad tas prasīs daudz vairāk. 2. Neredzu, kā kursa starpības un pāriešanas datumi ir saistīti ar šo skriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 15 minūtēs iekļausies ģēnijs visādas nianses - vieni, padsmiti, desmiti u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infants Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 https://github.com/jurchiks/numbers2words Rakstīju ļoti sen, kad tikko sāku programmēt PHP, bet šis tika izmantots kredītu rēķinos sohocredit.lv (latviski, krieviski, lietuviski, angliski, spāniski - nācās mācīties skaitīt spāniski :D). Priekš summām zem 100k pietika. Derētu uzprišināt kodu, tagad lasu un izskatās bik nesmuki. Bet nu to jau kādu citu dienu. + doma kaut kad piepliķēt klāt vēl citas valodas, tad jau redzēs. Pārbaudi gan vēlreiz šo. Man € 11,02 izdrukāja kā 'vienpadsmit eiro un divdesmit centu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Pārbaudi gan vēlreiz šo. Man € 11,02 izdrukāja kā 'vienpadsmit eiro un divdesmit centu'. Nu privāti nevarēji pateikt?? ???? dižais testris .. $^%(*( .. Izlasi vismaz MIT licenzes tekstu .. pirms komentē .. P.S. Nav tas mans skripts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Pārbaudi gan vēlreiz šo. Man € 11,02 izdrukāja kā 'vienpadsmit eiro un divdesmit centu'. echo NumberConversion::currencyToWords(11.02, 'lv', 'EUR'); // output: vienpadsmit eiro un divi centi Neko nezinu. Bet tas projekts ir knapi puspabeigts, ir citi bagi zināmi un ir lietas, kas nestrādā. Edited January 4, 2014 by jurchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Liba apdeitota, nesen pievienots composer: https://github.com/jurchiks/numbers2words Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alnis Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Jurchik, super bibliotēka :) paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 You're welcome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Šodien pievienoju igauņu valodu, GBP valūtu un vēl šo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Ir kādas idejas kā ko šādu uzlikt uz MS Excel? Man liekas, pirms kāda laika biju meklējis, neatradu neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Priekš kam? Izdomā, kā atzīmēt, kura kolonna/šūna jātulko, paņem PHP Excel parseri, atver savu excel failu, pēc tās atzīmes iztulko to šūnu/šūnas un saglabā. Cik zinu, tad internetā priekš Excel pietiek šādi tulki, bet par kvalitāti gan šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Why do you even...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 Kam tu to? Šis ir PHP forums, es piedāvāju PHP risinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 Tas ir par to, ka tā jādara. Bet, citējot klasiķus, tā gadās. Neko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 (edited) Ko tad citu tu viņam ieteiktu? And stop with the condescending tone. Edited December 6, 2015 by jurchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts