Jump to content
php.lv forumi

Latvijas IT darba tirgus


black

Recommended Posts

TVNet meklē programmētāju... jau gadu

 

http://www.tvnet.lv/special/tvnet_ads_spec/prog.html

 

Kā var novērot, jau apmēram gadu vienā no Latvijā apmeklētākajiem IT medijiem ir reklāma par to, ka "TVNet meklē PHP programmētāju". Nešaubos, ka pa šo laiku kādi pāris desmiti ir uz minēto amatu jau pieteikušies. Īpaši neticu, ka VISI ir lameri, un NEVIENU nevar atrast, ņemot vērā šī konkrētā darba sludinājuma budžetu. Vai viņus visus izbaro lauvām? Vai .lv darba tirgū ir ekstrēms PHP programmētāju trūkums? Jūsu viedokļus, lūdzu :)

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt viņiem ir vienkārši ļoti augstas prasības. Bet tajā pašā laikā interesanti, ja viņiem ir augstas prasības, tad tas, iespējams, nozīmē, ka jāstrādā būtu pie atbildīgiem un svarīgiem projektiem. Bet tā kā viņi spēj iztikt gadu bez tā programmētāja, tad nez cik svarīgi ir tie projekti ? :) Nu - kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

"daudz darāmā"

 

Tas nav forši.. jebkurš pieredzējis koders uz tādu neies.. jo "dziļi sirdī" viņam tas jau ir pieriebies. Labāk izvēlēties mierīgāku darbu, bet pa 100ls mazāk atalgojumu.

 

Vai arī "laba alga" neatbilst reāli piedāvātai... jo pieredze + atbildiba + daudzdarba maksā 3x..5x

Link to comment
Share on other sites

hvz, ko viņi tur meklē, bet tas arī mani uzjautrina, ka lielākais un būsim reāli viens no bagātākajiem portāliem latvijā nevar tik ilgi atrast koderi.

Es peļauju tur ir vairākas problēmas:

1) kautkādas marazmātiskas prasības;

2) testēšanas konkurs no sērijas ko tu proti, ar ļoti pārgudriem testētājiem, kuri uzdod cilvēkam pārrunās dažādus stulbus jautājumus, kas konkrēti izbesī

3) domāju, ka pieteikušies ar nav gluži 1000, jo tie kam galva ir uz pleciem tie jau strādā un īsti negrib iet uz citu vietu tādā pašā amatā, un pie kājas ti +50 vai +100 LVL menesī, tie kas fišku nerubī tie baidās pieteikties vai arī atkrīt pirmajos divos punktos

4) protams, iespējams, ka viņu tur meklē ķīnieti, kas strādā pa 25$ un ēd rīsus, kas paliek pāri ni pusdienām

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...