bullis028 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) Kā?! Kas man jāraksta šeit - - Create a new hostname 2/2 : nxi.oo.lv - Mode : (A, AAAA, CNAME, NS) IP/Host : __________________ MX Setup - MX : (Jā vai Nē) MX IP : __________________ Enable *.nx-club.oo.lv ? - Wildcard : (Jā vai Nē) Paldies jau iepriekš!!! Edited October 31, 2007 by bullis028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 IP/Host: Ip adrese ? To otru laikam vari ignorēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Tas tev izdosies tikai tad, ja vari tajā ucoz.net mainīt savus DNS ierakstus. Bet atbildot uz jautājumu - ucoz.net NameServeri serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Ucoz sucks.. :D Varetu ar kaadu frame.. vai k-ko tikai redirectu uzlikt.. :D A frame lapai jastav butu uz kada cita servera... :) Tas pats kas www.freewebs.com.. u.t.t.. lapa karajas.. k-kur amerikas plashumos vai k-kur vvz kur! Serveri nopingojot ip uzzinasi... bet jams uz virtual hosts ir samests un tur tadam smadzenj podam ka tew noteikti nav piekluve! Protams taisniba ir ari MakaTaNaw... Bet reali ucoz nepiedava nekadus DNS variantus! Tapec vien neatbalstu sitos neprofesionalos variantus.. lapu uztaisit 1h laikaa kaa portalu.. paspaidot Next > aizpildot paris lodzinjus.. u.t.t.. un finish, ta atliek viisem tuvakajiem draugiem saspamot.. jeeee man ir maajas lapa! :) Un jautajums.. vai tas skaitas vispar ka PHP hostings!?[Vismaz esi iepostojis zem tadas sadaljas] Kur lapas taisitajam PHP skriptoshana vispar atkrit! :D Val bija nesen uzpeldejis www.put.lv DNS serveris.. sakarigaks izskatijas.. jo oo.lv man jau ir pakasis divus accauntus... :D tape uzticiba man vinjam pilniba nekada! Edited November 1, 2007 by aldis Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Un jautajums.. vai tas skaitas vispar ka PHP hostings!? aldis, nevajag jau arī par traku mēģināt piesieties ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Duh. :) Reģistrē savu domēnu uz ucoz.com IP. To vari atrast Control Panelii --> Domain Attachment.. Un kad pievienoji tad tur ieraksti Add Existing Domain (Aptuveni tā) savu domēna vārdu. Protams jabūt tam reģistrētam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts