Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Sveiki uztaisīju šādu tabulu

<center><form action="dataProcess.php" method="post" style="margin-bottom: 0pt;">
<table align="center" bgcolor="#666464" border="0" bordercolor="#666464" height="250">
<tbody><tr> 
<td nowrap="nowrap"> 
<p>	<span class="form">Tavs vārds:</span>	

<input maxlength="25" name="name" size="25" class="tekztarea">
</p></td></tr> 
<tr> 
<td nowrap="nowrap"> 
<p>   <span class="form"> Tavs e-pasts:</span>  
 <input name="from" size="25" maxlength="50" class="tekztarea">
</p></td></tr>
<tr>
<td colspan="2">
<center>

<div align="center">
 <textarea cols="36" name="message" rows="8" class="tekztarea"></textarea>
</div>
<p align="center">
<input class="submit" value="Nosūtīt" type="submit">
<input class="submit" value="Notīrīt" name="Notīrīt" type="reset">
</p></center></td></tr></tbody></table>
</form>

Tavs vārds:

e-pasts

un texts ko vēlas nosūtīt administrātoram

Bet tagad nāk grūtākais.. Vai kāds nezin kodu lai ši ziņa nonāktu uz manu e-pastu

Tas noteikti būs php kods

Paldies jau iepriekš..

Posted

dataProcess.php

<?php

mail("mans@epasts.lv","zinja no formas",$_POST['name']." / ".$_POST['from']." / ".$_POST['message']);

?>

Sākums ir, ja vēlies, lai uzreiz rādās sūtītāja e-pasts ka epasts no kura nāk ziņa, tad jātaisa php.net/mail headers. Var formēt arī pašu msg pēc ieskatiem.

Posted
dataProcess.php

<?php

mail("mans@epasts.lv","zinja no formas",$_POST['name']." / ".$_POST['from']." / ".$_POST['message']);

?>

Sākums ir, ja vēlies, lai uzreiz rādās sūtītāja e-pasts ka epasts no kura nāk ziņa, tad jātaisa php.net/mail headers. Var formēt arī pašu msg pēc ieskatiem.

Es ar sarkanu atzīmēju tās vietas kur es nezinu ko rakstīt

<?php

?>

Posted

Sarkanajas vietas ir janolasa input lauka ievaditas vertibas(tev taks pasm ir nodefineti name="name"....."from"...."message"-tas ari ir tas ko vajag izvadit) kur problema kods gatavs!!

Posted (edited)
Sarkanajas vietas ir janolasa input lauka ievaditas vertibas(tev taks pasm ir nodefineti name="name"....."from"...."message"-tas ari ir tas ko vajag izvadit) kur problema kods gatavs!!

taapat es nesapratu.. kas man jadara lai kad seit uzraxta un piespiez ''nosutiit'' http://radio.put.lv tas teksts nosuutaas uz manu e pastu..

luudzu pastaastat konkretaaakk..

varbuut ieliekat jau gatavu codu paste.php.lv? un iedodat link

Edited by foxc
Posted (edited)

LAME...

Saaxim ar to... ka tu palasi php manuali --> http://www.php.net/mail

Otrkart... Savu apache nokonfigure... ieksh settingiem ir -- > php.ini fails.. atver to..

Atrodi tur k-ko lidzigu shim... --> [mail function]

Tur tew ir iespeja izveleties mail serveri --> SMTP =.... Man piemeram ierakstits ir SMTP = smtp.apollo.lv

Ja tew nav apollo internets ieej http://www.izzi.lv/page.php?id=256 un atrodi savu i-neta provu un smtp serveri

Veel taja php.ini pieraksti epastu, no kura iedomati naks shis info (apollo izlidzejos ar vienu savu veco epasta adresi)

sendmail_from = epasts@epasts.lv << luuk shaada liidziiga man ir rindinja ieksh php.ini!

Uztaisi divus failus mail.php un Process.php....

Skriptus uztaisi shadi prieksh mail.php

<center><form action="Process.php" method="post" style="margin-bottom: 0pt;">
<table align="center" bgcolor="#666464" border="0" bordercolor="#666464" height="250">
<tbody><tr>
<td nowrap="nowrap">
<p>	<span class="form">Tavs vārds:</span>	

<input maxlength="25" name="name" size="25" class="tekztarea">
</p></td></tr>
<tr>
<td nowrap="nowrap">
<p>   <span class="form"> Tavs e-pasts:</span>  
 <input name="from" size="25" maxlength="50" class="tekztarea">
</p></td></tr>
<tr>
<td colspan="2">
<center>

<div align="center">
 <textarea cols="36" name="message" rows="8" class="tekztarea"></textarea>
</div>
<p align="center">
<input class="submit" value="Nosūtīt" type="submit" name="cmd_send">
<input class="submit" value="Notīrīt" name="Notīrīt" type="reset">
</p></center></td></tr></tbody></table>
</form></center>

un otrs fails ar nosaukumu Process.php

<?php
mail("epasts@uz_kuru_tu_suti_info_no_savas_lapas.lv","zinja no formas",$_POST['name']." / ".$_POST['from']." / ".$_POST['message']);
?>

Ja veel naf skaidrs... tad vel lielaks LAME... (kartejais ar karoti mute ieliktais skripts - cerams bus derigs)

Edited by aldis
Posted

visu izdariju bet radaas shaads errors

Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in C:\AppServ\www\Process.php on line 2

• Create New...