Jump to content
php.lv forumi

Xhtml/CSS/XML programmētājs


Paulinjsh

Recommended Posts

Mediaparks meklē Xhtml/CSS/XML programmētāju.

 

Darba pienākumos ietilpst sagatavota PSD dizaina pārvēršana Xhtml un CSS. Rezultātam ir jāatbilst XHTML 1.0 Strict. Gan Xhtml, gan CSS ir jābūt "W3C validate". Piedāvājam darbu pie interesantiem projektiem. Neizpaliek arī atbilstošs atalgojums, kurš būs augstāks kā vidēji xhtml programmētājs saņem.

 

Sākumā paredzēts pamatdarbs pie viena, konkrēta un liela apjoma projekta, vēlāk pie citiem projektiem.

 

Sūti savu CV, motivācijas vēstuli un portfolio uz [email protected]

Edited by Paulinjsh
Link to comment
Share on other sites

Es saprotu, kādā sakarā šij darbā ir nepieciešamas xhtml un css zināšanas, bet ne vella nesaprotu, kādā sakarā šeit ir XML zināšānas nepieciešamas??

Tas ir kā - saprast kā uzrakstīt xml tagus? Nu vells, ku sarežgjīti, divās stundās neiemācīsies visu par xml, bet divos vakaros gan!

Diezgan lieka profesija, es saprotu, ja projektu ir ārkārtīgi daudz un visiem nepieciešama griešana, nu ok... Es kā php programmētājs protu gan xml, gan xhtml, sagriezt visu i xhtml strict valīdu, i css valīdu, i visu javascript valīdu! Ko vēl jums vajag? Ā jā - php5 objektorientētās programmēšanas - lieliskas zināšanas derēs?

Un ko sakāt par dažāda veida pieredzi ar datubāzēm?

Link to comment
Share on other sites

XML zināšanas nav vien tagu un atribūtu rakstīšana.

Parasti ar "zināt XML" tiek domāts saprast tā ideoloģiju un principus. Zināt arī, kas par zvēriem ir XPath, XInclude, XML Stylesheets (XSL). Mācēt saprast un lasīt XML shēmas definīciju (XSD) un veidot XML transformācijas (XSLT), kas pati par sevi ir gandrīz vai vesela programmēšanas valoda.

 

Savas kārtējās pretenzijas, Robi, sūti kā motivācijas vēstuli uz norādīt adresi, ja jau gribi izrādīt savas zināšanas. Tev pašam vēl nav apnicis publiski aplikt gandrīz vai visus darba sludinājumus pēc kārtas šajā forumā? Ja jūties pārāks par citiem un uzskati, ka piedāvātais darbs nav tevam līmenim, nu tad ej tālāk un meklē citā vietā. Neviens tev neko neuzspiež. Kādam citam savukārt šeit atrastais varbūt labi noderēs.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...